Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žurite

Ovo je zlatno pravilo o seksu u novoj vezi

seks
Foto: Shutterstock
1/2
01.12.2014.
u 10:57

Prema posljednjem provedenom istraživanju portala za online upoznavanje singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta s novim muškarcem da bi proučila može li taj muškarac biti dobar "materijal za vezu".

Zaljubljeni ste?

Ako imate one male leptiriće u trbuhu, vjerojatno ćete htjeti požuriti s izmjenom nježnosti, ali nemojte. Pričekajte barem do petog susreta prije nego što se prepustite seksu.

Prema posljednjem provedenom istraživanju portala za online upoznavanje singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta s novim muškarcem da bi proučila može li taj muškarac biti dobar "materijal za vezu".

U istraživanju je sudjelovalo 2000 žena, a rezultati su "otkrili" da će prije ulaska u krevet s novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 izmijenjenih SMS poruka (ili chatova), pet podužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cvijeća prije nego što napravi korak dalje.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Prije nježnih dodira na plahtama, par bi trebao pogledati barem tri filma zajedno, izmijeniti sedam strastvenih poljubaca i četiri zajednička obroka.

Žena će na muškarcu potražiti znakove koji pokazuju je li nestrpljiv kada je seks u pitanju i je li to zapravo "jedino" što ON od te veze želi. A ako muškarac tijekom zajedničkog izlaska odmjeri neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživjeti svoj kraj, pokazalo je istraživanje.

>>5 stvari koje žene odmah primijete kod muškaraca

>>Otkriveno kolika je razlika u godinama idealna za savršen brak

Komentara 3

YO
yocko
12:17 01.12.2014.

Ništa čekati odmah u akciju.

BA
banijash
20:04 06.12.2014.

Pa ja ugovarm drugi spojak sa jednom svabicom i pitam gdje sad da se nadjemo a ona kaze pa ja bi dosla kod tebe..

ST
streetboy
20:40 02.12.2014.

" A ako muškarac tijekom zajedničkog izlaska odmjeri neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživjeti svoj kraj " , znači mora biti kraj nje ko paradni konj , ni lijevo ni desno , hvala na savjetu ali ja živim svoj život otvorenih očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije