Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni kuhar

Ovaj hrvatski proizvod neizostavan je u restoranu Michela Jordana u New Yorku

Chef u restoranu Michela Jordana u New Yorku
screenshot/youtube
22.02.2018.
u 10:12

TV kanal Spectrum 79 snimio je kratku reportažu o receptima chefa Cenobio Canaliza koju emitira u serijalu “A Taste of New York”, a u toj priči našao se i hrvatski proizvod.

Cenobio Canalizo, glavni kuhar restorana "The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C" u vlasništvu NBA legende Michaela Jordana, otkrio je bez kojeg hrvatskog proizvoda više - ne može. 

"Koristimo Vegetu jer našim jelima mediteranske kuhinje i steakovima daje bogatiji okus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču, motivira me da pripremam još bolja jela pa je Vegeta postala nezaobilazni dodatak jelima u našoj kuhinji", rekao je glavni kuhar Cenobio Canalizo.

TV kanal Spectrum 79 snimio je kratku reportažu o receptima chefa Cenobio Canaliza koju emitira u serijalu “A Taste of New York”, a u toj priči našao se i hrvatski proizvod. 

 

Restoran je smješten u Grand Central Terminalu u samom središtu Manhattana na popularnoj 42 ulici gdje dnevno prođe više od 700 tisuća njujorčana i turista. Restoran predstavlja omiljeno okupljalište poslovnih ljudi te tamo dnevno ruča više od 10 tisuća.

Komentara 2

KR
Krotila
11:07 22.02.2018.

a na domačim policama u trgovinama sve vrvi od stranih proizvođača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije