Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na prvi pogled

Otišla je napraviti tetovažu od tri riječi: 'Od tada se moj život zauvijek promijenio'

Olivia Johnson
27.06.2023.
u 10:30

Olivia je tetovirala posvetu za svog pokojnog djeda Stevea, koji je preminuo u rujnu 2019., kad je prije četiri godine upoznala Kylea - koji je na kraju postao i njen suprug.

Par koji se zaljubio preko tetoviranja svoje je vjenčanje obilježio na poseban način - upisivanjem inicijala jedno drugome na prste. 29-godišnja Olivia Johnson upoznala je svog budućeg supruga Kylea kada ju je tetovirao u prosincu 2019. godine. Ovaj par iz Ontarija u Kanadi brzo je kliknuo te su se zaručili samo godinu dana kasnije. Sada su postali muž i žena i istetovirali prstenjake u čast svoje ljubavi, prenosi Metro.

'Bilo je vrlo posebno', rekla je Olivia, 'Kyle ne može puno nositi svoj prsten prilikom tetoviranja jer nosi rukavice pa je i njemu lakše'. Olivia je tetovirala posvetu za svog pokojnog djeda Stevea, koji je preminuo u rujnu 2019., kad je prije četiri godine upoznala Kylea. Na ruci je napisala 'take it easy'. 'Mislila sam da je Kyle privlačan i bila sam zaljubljena u njega', kaže Olivia, 'Jako je sramežljiv. Nije mi naplatio tetovažu, ali nije rekao ništa drugo. Pa sam mu onda poslala poruku da ga pozovem van'.

VEZANI ČLANCI:

 

Nakon prvog spoja, par je kliknuo i četiri mjeseca kasnije uselili su se zajedno. Zatim je Kyle zaprosio Oliviju na Isla Mujeresu u Meksiku. Inspirirana Beyoncé i Jay Z-jevim tetovažama na prstenjaku, Olivia je odlučila da bi ona i Kyle trebali učiniti isto. 'Mislila sam da je to tako cool ideja', rekla je. Par je čak nadahnuo Olivijine roditelje, Cindy i Dalea, da naprave odgovarajuće tetovaže za proslavu njihove 36. godišnjice.

Kao tattoo umjetnik, Kyle je mogao dizajnirati tetovaže i tetovirati njihove prste – i svatko je od njih izabrao različite stilove kako bi sve ostalo osobno. 'Imam 'K' koje je vrlo profinjeno. Kyle ima podebljano 'O', rekla je Olivia, 'Pozirali smo za slike na dan našeg vjenčanja, a Kyle ih je nacrtao, ali morali smo to napraviti kako treba sljedeći dan jer jednostavno nije bilo dovoljno vremena'.

VEZANI ČLANCI: 

Olivia i Kyle također imaju jednake tetovaže pčela na ušima koje simboliziraju salon za tetoviranje koji zajedno posjeduju – The Hive Tattoo & Co. Planiraju se nastaviti zajedno tetovirati kada posjećuju različita mjesta i nadaju se da će jednu napraviti kada posjete Nashville, Tennessee, za svoju godišnjicu.

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene':

Komentara 1

MO
montello
10:40 27.06.2023.

nek.se vole ženska je super pozvala ga na spoj nasla srodnu dusu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije