Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao šokiran

Odveo je psa na šišanje, a kada se vratio nije mogao vjerovati kako izgleda: 'Ovo više nije pas'

Twitter
04.03.2021.
u 15:27

Cijela stvar podijeljena je na Twitteru, gdje je brzo prikupila više od 500 tisuća lajkova

Ujedinjeno Kraljevstvo već je treći put u potpunoj karanteni i mnoge djelatnosti prisilno su zatvorene kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, uključujući i frizerske salone. Mnogima je teško pao život bez frizera, ali za ovog psa bi možda bilo bolje da ga nije posjetio, kako piše Mirror.

Pas je danima bio na ulici, zbrinut tek kad je objavljeno na društveni mrežama:

1/4

Foto: Twitter

Jedan muškarac, nakon otvaranja salona, odveo je psa svoje bake na šišanje u salon za pse, a kada je došao po njega, nije mogao vjerovati što su napravili od njega. Njegov pas izgledao je sasvim drugačije nego inače, a njegova transformacija nasmijala je mnoge na društvenim mrežama. 

Foto: Twitter

Cijela stvar podijeljena je na Twitteru, gdje je brzo prikupila više od 500 tisuća lajkova, a mnogi nisu mogli vjerovati da je salon za pse stvarno tako ošišao psa. - Zamislite da odvedete psa, a pokupite Sida iz filma Ledeno doba - našalila se jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: - Ovo sam ja prije i nakon večernjeg izlaska! -

Ne prodaju maglu, ali su blizu! Njihov zrak u boci stoji 530 kuna:

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nemojtimenimojneme
15:56 04.03.2021.

To ni prije nije bilo pas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije