Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Odličan razlog da pritisnite ove točke na vašem licu

Akupresurne točke
Screenshot/remedydaily
05.06.2017.
u 07:55

Kinezi stoljećima koriste tehniku pritiska na određene akupresurne točke na tijelu kako bi se riješili raznih tjelesnih tegoba.

Sada možete zaboraviti na analgetike kad imate glavobolju, zubobolju ili bol u oku.

Kinezi stoljećima koriste tehniku pritiska na određene akupresurne točke na tijelu kako bi se riješili raznih tjelesnih tegoba. Da biste se riješili spomenutih bolova, potrebno je kružnim pokretima pritisnuti točke koje se nalaze oko centimetar udaljene od vaših očiju. 

Kineski holistički stručnjaci kažu da trebate malo protrljati ruke prije toga kako biste ubrzali koncentraciju i zagrijali ruke. Zatim stavite malo eteričnog ulja lavande na vrhove prstiju prije pritiska na točke. Eterično ulje lavande djelovat će smirujuće i ubrzati proces.

Foto: Acupuncture.com

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:29 05.06.2017.

ovo ću pokušat probat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije