Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li ikad?

'Nisam gay, ali sam se udala za svoju najbolju prijateljicu, da skupa udomimo djecu!'

TikTok/ thelovelyjaybird
26.04.2021.
u 20:07

Krystal i ja smo često u polušali govorile kako bi bilo super da se nas dvije vjenčamo i skupa odgajamo udomljenu djecu..., ispričala je žena u TikTok videu

Premda će većina na spomen braka pomisliti ženu i muškarca u ljubavnoj vezi, neki se na 'Da, dok nas smrt ne rastavi' obvezuju iz razloga koji nemaju veze s ljubavi. Barem ne s romantičnom ljubavi...

Jedna od njih je i TikTok korisnica Jay Guercio koja je nedavno u svom virusnom videu ispričala kako se, iako nije gay, udala za svoju najbolju prijateljicu s kojim nikad nije bila u ljubavnoj ili seksualnoj vezi.

Pod imenom @thelovelyjaybird Guercio kaže kako se na takav korak odlučila jer ionako nije mogla zamisliti život bez te prijateljice, pa su njih dvije odlučile dijeliti sve:

- Htjele smo živjeti jedna uz drugu i odgajati djecu zajedno - rekla je Guercio, koja je, kako kaže, za suživot odabrala ženu koju cijeni i kojoj vjeruje više nego ikome.

- Skupa i radimo pa smo partnerice i u poslu, a zajedno donosimo i sve važne životne odluke - objasnila je kako izgleda njihov brak. Ukratko, dodaje, njih su dvije u svemu kao 'pravi' bračni par, osim što nisu u ljubavnoj ni seksualnoj vezi.

@thelovelyjaybird

##stitch with @izacabela @kayem332 platonic relationships are just as valid as romantic ones. ##marriage ##platoniccouple ##bestfriends ##raisingkids ##fyp

♬ original sound - Jay Guercio

S obzirom na taj 'detalj', obje, kaže, imaju potpunu slobodu tražiti nekog za romantičnu ili seksualnu vezu, no to ionako nije ono što trenutno želi.

Od svoje prijateljice/supruge Krystal Guercio, kako sama kaže, dobiva sve što bi ikad u životu i mogla tražiti--.

- Jako sam sretna s njom i ponosna kako smo to 'odradile' - kaže ova netradicionalna supruga

U drugom je videu objasnila i kako je do kraja 2019. godine bila u vrlo 'toksičnoj' vezi, pa se u 2020.g. odlučila fokusirati na traženje 'nove velike ljubavi'. Ipak, tvrdi, brzo je shvatila da ona za nju možda ni ne postoji...

Oprah otkrila što stvarno misli o Meghan i Harryju nakon bombastičnog intervjua, ali i što ju je najviše iznenadilo

1/10

-  Krystal i ja smo često u polušali govorile kako bi bilo super da se nas dvije vjenčamo i skupa odgajamo udomljenu djecu - priča Guercio. A onda je jednog dana, kaže, u njen život ušao dječak koji je trebao obitelj i dom. 

Tad je Krystal i rekla joj da 'misli da će ga ona odgajati', na što joj je prijateljica odgovorila 'Nećeš, odgajati ćemo ga zajedno...'

Njen je video, kako prenosi Mirror, pogledalo više od dva milijuna ljudi, a na tisuće njih je i komentiralo ovakav život s platonskom i prijateljskom ljubavi. 

- Sviđa mi se kako mlađe generacije polako mijenjaju definiciju obitelji i rade ono što je za njih najbolje - napisala je jedna žena, no ne dijele svi to njeno mišljenje.

Bilo je tako i komentara onih koji priznaju samo tradicionalnu obitelj, ali su i oni njenu priču prepoznali kao pozitivnu, jer prijateljice zajedno brinu o djeci koja bez njih vjerojatno ne bi imala dom. 

Izašli su prvi rezultati istraživanja DNK djece čiji roditelji su bili izloženi černobilskoj katastrofi!

 

Komentara 5

VU
VučedolacHrvat
21:13 26.04.2021.

Uskoro očekujem afirmativni članak dva prijatelja pedofila brižno udomila dječicu....

RO
Rogger
21:00 26.04.2021.

Večernji list...

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
21:31 26.04.2021.

Teške lezbače, koga vi zajebavate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije