Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki promašaj

Naručila je ukrase za zid putem interneta, ali ono što je stiglo nije im ni slično...

Facebook
26.04.2021.
u 15:28

Iako nije dobila što je htjela, rekla je kako neće tražiti povrat novca niti zamjenu za drugi predmet

Kada je Lolly, menadžerica nekretnina i DJ iz Londona, primijetila ukrase za zid u obliku perja na eBayu, odmah se zaljubila u njih. Mislila je da će odlično izgledati u njezinom domu, a i da cijena od 13 funti, odnosno oko 110 kuna, nije puno za velike ukrase koji će prekriti cijeli zid.

Bratu za rođendan naručila ovakvu tortu, u šoku gledala što je dobila:

1/3

Foto: Facebook/TS Auris

Međutim, nekoliko tjedana kasnije, kada je malena omotnica stigla u pošti, nije znala u čemu se radi. Očekivala je veliki paket s njezinim ukrasima, a ono što je došlo ju je dobro nasmijalo, kako piše Mirror.

- Zanimalo me što je u omotnici, a kada sam je otvorila, iz nje je ispalo osam malih sivih oblika. Shvatila sam da su to moji ukrasi za zid i nisam mogla napraviti ništa drugo nego prasnuti u smijeh. Toliko sam čekala svoju pošiljku i onda u pošti dobila ovo - ispričala je Lolly te podijelila fotografiju usporedbe ukrasa s kompjuterskim mišom.

Foto: Facebook/TS Auris

Iako nije dobila što je htjela, rekla je kako neće tražiti povrat novca niti zamjenu za drugi predmet jer na stranici nije pisao točan opis ukrasa koje je kupovala. Također kaže kako je cijena proizvoda sasvim neznačajna u usporedbi na zabavu koji je pružio njoj i njezinim prijateljima.

Kad ste zadnji put očistili svoj PlayStation? Pogledajte koliko prašine se skuplja...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije