Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro A Porter

Pogledajte nesvakidašnji događaj u Zračnoj luci Zagreb

cro a porter
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/13
02.10.2014.
u 22:30

Sestre Boudoir dugo nisu nastupale na modnim manifestacijama, a sad kad su nas opet odlučile počastiti, nisu mogle odabrati bolji način nego modele poslati da se iz aviona spuste klimavim stepenicama na modnu pistu...

Sestre Boudoir dugo nisu nastupale na modnim manifestacijama, a sad kad su nas opet odlučile počastiti, nisu mogle odabrati bolji način nego modele poslati da se iz aviona spuste klimavim stepenicama na modnu pistu.

"Wow", uz gromoglasni pljesak čulo se kad je do hangara Croatia Airlinesa u kojem se održava Cro A Porter stigao avion. Modno polijetanje za koje nitko nije pitao boji li se letenja...

Miljenik publike Boris Pavlin zatim je poslao svoje "stjuardese". Kako je to izgledalo danas u Zračnoj luci Zagreb, pogledajte u videu.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Iva Jerković definicija je savršenstva!

>>Josipović i Jadranka Kosor iz prvog reda pratili modni spektakl

>>Pogledajte kako izgleda Zračna luka Zagreb u kojoj se danas održava CAP

Komentara 2

PA
Pax
03:45 03.10.2014.

Glupost!

DA
damirtankovic
02:17 03.10.2014.

Blago budalama, njihovo je kraljevstvo nebesko! Država u k-r-u, a malograđanština se šepiri u svim bojama, lol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije