Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije oduševljena

Mama podijelila: 'Rodila sam blizance i odmah zatrudnjela s još jednim parom!'

@bae_favvy1
19.04.2022.
u 12:30

- To je pozitivno, samo dvije trudnoće i četvero djece! Brzo će rasti i uživat ćete u velikoj obitelji! - napisao je jedan pratitelj.

Ako je teško imati dvoje djece mlađe od dvije godine, zamislite kako je dobiti blizance i samo tri mjeseca kasnije saznati da očekujete još jedan par. To se naime dogodilo ženi koja je svoju priču podijelila na TikTok računu @Bae_favvy1, a u svom videu ona u svakoj ruci drži po jednu bebu i kaže: "Tri mjeseca nakon što sam dobila blizance doznala sam da sam već dva mjeseca trudna s novim blizankama!"

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Iako nije komentirala što misli o svojoj drugoj trudnoći, s pjesmom Black Sherifa Kwaku the Traveler u pozadini dala je naglasiti kako se osjeća.

Njena je objava skupila preko 3,6 milijuna pregleda i preplavljena je komentarima.

@bae_favvy1 👦👦 #baefavvy1 #twinspower #twins #twinspregancy ♬ Kwaku the Traveller - Black Sherif

- To je pozitivno, samo dvije trudnoće i četvero djece! Brzo će rasti i uživat ćete u velikoj obitelji! - napisao je jedan pratitelj.

- Ne bih ti bila u koži, Bog te blagoslovio... - komentirala je pratiteljica. 

- Više nikad nećeš spavati... - našalila se druga, a jedna je mama blizanaca rekla da svi koji čestitaju nisu 40 tjedana nosili blizance; te da se ježi od same pomisli da to mora ponoviti..., prenosi The Sun.

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije