Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆINA SE NE SLAŽE S NJOM

Majka podijelila mišljenja: 'Branim svojoj djeci da prespavaju kod prijatelja'

Tik Tok
19.04.2022.
u 07:00

Uvijek kaže ljudima da nije ništa osobno i da nema ništa protiv njih, te objasni da to radi kako bi zaštitila svoju djecu jer si nikada ne bi oprostila da im se nešto dogodi u tuđoj kući

Kada je u pitanju odgajanje djece svatko ima svoje ideje o tome kako bi to trebalo izgledati, ali svi roditelji se mogu složiti oko toga da žele svoju djecu zaštititi na sve moguće načine. No, jedna majka podijelila je mišljenja korisnika Tik Toka kada je ispričala kako zabranjuje svojoj djeci da prespavaju bilo gdje osim u njihovom domu, kako se ne bi našli u opasnim situacijama.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Kako piše Daily Mail, jedna mama objavila je video na Tik Toku gdje demonstrira kako govori drugim roditeljima i svojim prijateljima da njena djeca ne smiju prespavati kod nikoga drugoga.

- Hvala vam na pozivu, ali moja djeca ne smiju prespavati u drugim kućama. To nam je obiteljsko pravilo - rekla je u videu gdje je dala primjer razgovora u kojemu objašnjava drugim roditeljima svoje pravilo.

Dodala je i da uvijek kaže ljudima da nije ništa osobno i da nema ništa protiv njih, te objasni da to radi kako bi zaštitila svoju djecu jer si nikada ne bi oprostila da im se nešto dogodi u tuđoj kući.

 

@heartmindedmama #childsafety #parentsoftiktok #momtok #momcontent #motherhood #boundaries #parents101 #momlife #heartminded #mommylife #gentleparenting ♬ original sound - Heartminded Mama

Većina korisnika komentirala je kako ne mogu razumijeti zašto to radi, te su pisali kako im time oduzima posebne uspomene s prijateljima, a neki su izrazili i zabrinutost za djecu koja propuštaju druženja i socijalizaciju. 

- Ovo je za mene potpuno ludo. Spavanja kod prijateljice su mi jedna od najdražih sjećanja iz djetinjstva - napisala je jedna korisnica.

- Ne biste trebali to raditi. Moja prijateljica isto nije nikada smjela prespavati i uvijek se osjećala izostavljeno. I dan danas zamjera roditeljima što su joj oduzeli te uspomene - dodala je druga korisnica. 

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vinogradsja
21:40 20.04.2022.

Naslov bi trebao biti: Branim svojoj djeci prespavati kod prijatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije