Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI VIDITE?

Zanimljiva optička iluzija: Ono što prvo vidite na slici otkriva kakvu vezu želite

The Minds Journal
19.04.2022.
u 07:00

Jesu li vaše potrebe zadovoljene u vašoj vezi ili vam nedostaje nešto jako važno? Odgovor se krije u ovoj optičkoj iluziji

Kada pogledate ovu sliku, što točno vidite? Jesu li vaše potrebe zadovoljene u vašoj vezi ili vam nedostaje nešto jako važno? Optičku iluziju objavio je The Minds Journal koji piše da ono što prvo uočite na slici otkriva točno ono za čime žudite od partnera..

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

1. Lice muškarca: Morate se osjećati shvaćeno

Ako ste uočili ukupnu veliku sliku glave muškarca, to bi moglo značiti da nastojite da vas drugi cijene i poštuju. Možete čitati ljude i otkriti drugima samo određenu stranu svoje osobnosti. Ljudi koji vide glavu muškarca mogu biti tajanstveni jer ih nitko uistinu ne poznaje u potpunosti. Trebali biste partnerima dati priliku da razumiju vašu dubinu.

2. Osoba u kaputu: Morate se osjećati prihvaćeno

Na desnoj je strani slike muškarac u kaputu, a ako ste njega prvoga vidjeli, to bi moglo biti zbog duboko ukorijenjene tuge u srcu. Sasvim jasno razumijete stvarnost života, uključujući i to kako je ravnoteža između sreće i tuge ključna za smisleno postojanje. U vezi trebate potpuno prihvaćanje svog partnera, nekoga tko će cijeniti vaše razumijevanje života te vidjeti ljepotu u vašoj tužnoj osobnosti. 

3. Beba na stolu: Morate se osjećati njegovano

Ako ste prvo uočili bebu na stolu, to bi moglo pokazati da se osjećate bespomoćno u svojim romantičnim vezama i u životu. Iako se znate brinuti o sebi i preuzeti odgovornost, jednostavno osjećate da bi stvari mogle poći po zlu u bilo kojem trenutku. Može biti da se osjećate tjeskobno i pod stresom te često nalazite utjehu u plakanju. Potreban vam je partner pun ljubavi i brige koji će učiniti da se osjećate zaštićeno u životu.

4. Čarobnjak koji čita knjige: Morate biti duhovno povezani

U središtu slike je čarobnjak koji nosi visoki šiljasti šešir, a ako ste to odmah uočili, to bi moglo upućivati na jaku životnu radoznalost. Također bi moglo upućivati na to da ste duhovna osoba i da vas zanima što se događa s nama poslije smrti. Potreban vam je odnos koji ispunjava vaše duhovne potrebe, čak i ako vaš partner ne dijeli istu religiju i uvjerenja. Privlače vas umovi koji su znatiželjni o životu.

5. Dva pratitelja u bijeloj odjeći: Morate imati neki izazov

Ako ste vidjeli dvojicu pratitelja u bijelom, to bi moglo pokazati da ste tvrdoglava osoba koja voli kontrolirati sve u  životu. Osjećate da bi vam drugi trebali vjerovati i raditi stvari na vaš način kako bi svima bilo lakše. Potreban vam je partner koji će vas izazivati u romantičnoj vezi. Želite da partner bude uz vas i da vas podržava, ali želite i da vam se partner suprotstavi, da iznese svoje stavove i izazove vas ako misle da niste u pravu.

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:42 19.04.2022.

Lice se odmah vidi

BU
Budni
12:55 19.04.2022.

Ja sam prvo vidio novinara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije