Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'treba se više igrati'

Mama podijelila kako njen sin ne treba raditi zadaću jer je škola 'ionako prezahtjevna'

Shuttershock
05.12.2021.
u 19:36

Rekla je da joj je svejedno kakve ocjene njen sin ima, te da je djeci škola kao odraslima 'posao s punim radnim vremenom' - pa smatra da je prisiljavanje da rade i domaću zadaću okrutno.

TikTokerica i majka jednog djeteta Lynn na svom je računu @lynnandme objasnila kako je domaća zadaća za nju nebitna i da djeca po njoj 'ionako imaju dovoljno posla'. 

Rekla je da joj je svejedno kakve ocjene njen sin ima, te da je djeci škola djeci prezahtjevna i da je kao odraslima 'posao s punim radnim vremenom' - pa smatra da je prisiljavanje da rade i domaću zadaću okrutno.

@lynnandme

#stitch with @whitplusfive I'm ready to be 🔥🔥🔥 #parenting #mom #momsoftiktok #education #unconventional #teenmom

♬ Parents Just Don't Understand (Single Edit) - DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince

Njezin je video podijelio roditelje od kojih se dio složio, no dio ipak misli da na taj način svoje dijete uči da je obrazovanje nevažno... 

- U mojoj je kući domaća stvar izbora, može se raditi i ne mora - zaključila je i dodala da je 'posljednje što želi naučiti svoje dijete u razvoju da posao mora nositi i imati samo dva sata za igru navečer'...

- Slažem se s vama 100 posto, pogotovo dok su klinci tako mali! Šest do osam sati provedu u školi... Kad dođu doma, pustite ih! - komentirao je jedan otac, no bilo je i onih koji su mamu napali da je nebrižan roditelj:

- Na ovaj način djetetu poručujete da se za ništa u životu ne mora potruditi, jer na njemu je samo da se igra - komentirala je jedna mama, a prenosi Mirror.

Neobični razlozi zašto djeca plaču: 'Nisam joj dopustila da vozi auto i rekla sam da nemamo krafne'

1/14

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije