Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvajte ga dobro!

Majka upozorila: Ovaj začin koji svi imamo u kući ubio je mog sina (4)

Brianna Rader
Foto: Facebook
1/4
12.10.2017.
u 08:20

Maleni Matthew došao je do ormarića sa začinima, pojeo žličicu i samo se srušio

Iako se cimet preporučuje koristiti što više jer ima ljekovita svojstva te može ublažiti simptome raznih tegoba, majka Brianna Rader nema nimalo lijepa iskustva s njime.

Njezin četverogodišnji sin Matthew preminuo je baš od toga začina, a slučaj se dogodio u ljeto 2015. godine. On je, naime, u kuhinji uspio doći do ormarića sa začinima iz kojega je uzeo vrećicu s cimetom.

Pojeo je žličicu cimeta i odmah je pao na pod gušeći se. Kada ga je majka pronašla još se gušio i imao napadaje. Odmah ga je odvela u bolnicu, no bilo je prekasno. Dječak je preminuo.

– Bio je potpuno zdravo dijete i nikada nije imao nikakvih problema. Kada je uzeo cimet, počeo se gušiti. Izgledalo je kao da ima napad i samo se srušio – ispričala je tada majka i upozorila roditelje na opasnost ovog začina koji svatko ima kod kuće.

Cimet u prahu, naime, može zatvoriti dišne puteve i dovesti do gušenja ako se uzme u većoj količini jer je veliku količinu praha teško progutati.

Komentara 17

EL
elkomadante
09:29 12.10.2017.

velika kolicina praha moze ugusiti....i sto je tu onda cimet kriv ? tako je mogao i od secera u prahu

Avatar debela koli
debela koli
08:25 12.10.2017.

Dobro je. Ja pomislio na Vegetu.

DU
Deleted user
08:52 12.10.2017.

Kod nas bi prvme pitali da li ima dopunsko i naravno da su sve ekipe na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije