Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivila mučninu

Dječak vrištao svaki put kada se vozio, a onda je majka otkrila što ima u sjedalici

Autosjedalica
Foto: Thinkstock
16.08.2017.
u 15:31

Dvogodišnji Max mrzio se voziti u automobilu, a njegova majka mislila je da je to zbog mučnine od vožnje

Majka dvogodišnjeg dječaka po imenu Max godinu i pol dana borila se s problemima koje je imao tijekom vožnje njezin sin i više nije znala što bi učinila. Svaki put kada bi ga stavila u autosjedalicu, dječak bi doživljavao napade bijesa, neumorno bi plakao i vrištao cijelo vrijeme dok je sjedio. 

No onda je Nichola Griffiths otkrila kako njezin sin uopće nema problema s mučninom zbog vožnje u automobilu, kako je ona cijelo vrijeme mislila, nego se problem skrivao u autosjedalici u kojoj se dvogodišnjak vozio. Majka je, naime, otkrila šiljak u sjedalici koji je bio ispod platna, a malenoga je cijelo vrijeme bockao u leđa. 

Šiljak su otkrili jednom kada su dječaka u sjedalicu stavili bez majice pa mu je na leđima ostao crveni ožiljak

– Prvo smo pomislili kako ga je možda ubola pčela, no nigdje je nismo mogli pronaći u autu. Tražili smo po sjedalici i napipali šiljak koji je krivac za sve muke koje smo prošli svi u vožnji – rekla je 42-godišnja majka iz Farsleyja u britanskom West Yorkshireu. 

Obitelj je odmah stupila u kontakt s proizvođačem autosjedalica, a oni su im poslali novu te se ispričali zbog šiljka koji se ondje našao zbog pogreške u proizvodnji. 

– Otkad smo promijenili autosjedalicu, problem je jednostavno nestao i sada se obožava voziti – dodala je Nichola Griffiths. 

Komentara 18

GU
gunny01
16:48 16.08.2017.

Hvala Karolina Lubina, uvijek me svojim člancima iznova informiraš i oblikuješ moje moje mišljenje.

Avatar ShuPac
ShuPac
15:50 16.08.2017.

krvtijebem koji novinarski uradak.... über svega do sada viđenog i pročitanog

JP
josip.pivar11
18:09 16.08.2017.

Naša je zabluda što mislimo da su svi koji pišu u novinama ujedno i novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije