Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luka Bulić razveselio Krašoljupce: Još nije kasno da osvojite Toyotu Aygo!

Luka Bulić
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
19.11.2015.
u 09:24

Luka Bulić zabavljao je brojne posjetitelje i ljubitelje Kraševih slastica u City Centru One West Zagreb u subotu, 7. studenoga. Na posebnom Kraševom događaju Luka je uručio ključeve 8. po redu Toyote Aygo sretnoj dobitnici velike Kraševe nagradne igre „Kao ti“ Boženi Majcan iz Zaprešića koja je sreću podijelila s obitelji u kojoj Kraševe slastice uvijek imaju posebno mjesto. Sve ljubitelje slatkog Luka je pozvao na sudjelovanje u Kraševoj nagradnoj igri jer „ako ne igrate ne možete ni dobiti“ – naglasio je u veselom tonu.

Do završetka nagradne igre ostala su dva kruga u kojima možete osvojiti Toyotu Aygo, Samsung Galaxy tablet ili Krašev slatki paket. Dovoljno je prikupiti 5 različitih bar kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda i poslati ih na adresu Kraša. Izvlačenje pretposljednjeg 9. kruga održat će se 1.12. Saznajte više na www.kras.hr.

Isprobajte nove slatke Dorina kombinacije!

Dorina Napolitanka, Dorina Domaćica i Dorina Choco Napolitanke novi su proizvodi Kraša koje su posjetitelji City Centra One West u Zagrebu imali priliku isprobati i uvjeriti se u čaroliju novih Dorina okusa. Dok su hostese posjetiteljima otkrivale nove Dorine na degustaciji, Ivan Dečak iz grupe Vatra otpjevao je svoje najveće hitove okupljenima oko Kraševog kutka s čokoladama. Degustacija je izazvala veliki interes velikih i malih koji su uživali u novim, vrhunskim Dorina kombinacijama uz pjesme popularnog benda Vatra.

Isprobajte nove slatke Dorina kombinacije i okusite sreću savršenog čokoladnog užitka! 

Želite prijaviti greške?