Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljetni boravak na jedinstvenoj lokaciji – otok Elafitskog arhipelaga

Šipan
Foto: Megabon
1/5
PR
Autor
PR članak
29.04.2015.
u 08:15

Hotel Šipan je smješten na vrhu dugog zaljeva iza kojeg se otvara raskošni krajolik mediteranskih vrtova Šipanske Luke. Osim gradske plaže koja privlači obitelji s djecom, Šipan je popularan zbog skrovitih plaža i zaklonjenih uvala koje su razbacane duž njegove obale, što ga čini idealnim odredištem za mlade parove i avanturiste. Orijentiranost otoka prema zapadu omogućava uživanje u uistinu zapanjujućim romantični zalascima sunca u dvoje!

Dubrovnik se smatra jednim od najljepših i najboljih srednjovjekovnih gradova-utvrđa na svijetu. Upravo se u ovom okruženju, odnosno u neposrednoj blizini Dubrovnika nalazi otok Šipan i istoimeni hotel. Otok, čiji tragovi ranijeg života i povijesnih arhitektonskih spomenika datiraju iz srednjeg vijeka, domaćin je hotela sa 3 zvjezdice. Otok je prepoznatljiv po mnogobrojnim prekrasnim villama iz 16. stoljeća, koje je izgradilo dubrovačko plemstvo, i po tome što je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda zbog svog omjera broja stabala maslina i stanovnika s obzirom na njegovu ukupnu površinu. Svakako zanimljivo mjesto za posjetiti!

Hotel Šipan nalazi se odmah do mora u Šipanskoj Luci, koja se smjestila duž velikog zaljeva okrenutog ka zapadu. Korisnici ove Megabon ponude biti će smješteni u elegantnoj Classic sobi s pogledom na more, veličine od 17 m2 do 20 m2, uz popust od -50% i nevjerojatnu cijenu od 896 HRK za 2 noćenja uz brojne pogodnosti za 2 osobe! Ostale detalje ponude svakako pogledajte na web stranici portala www.megabon.eu.

Probudite se uz miris ružmarina i svježeg morskog zraka u sobi iz koje se otvara savršeni pogled na Šipansku Luku, čiji mir narušava jedino pjev ptica isprekidan prigušenim lupkanjem užadi o jarbole jedrilica koje su tiho uplovile tijekom noći. Ukoliko ste željni istraživanja, otok obiluje planinarskim stazama okruženima cvijećem, koje vrludaju među lozom prekrivenim ruševinama iz 16. stoljeća.

U šetnji otkrijte male kamene crkvice skrivene u starim maslinicima i borovim šumama. Ako ste raspoloženi za sportsku avanturu, u hotelu možete unajmiti kajake, kanue i bicikle. Na recepciji se također raspitajte za dodatne izlete, na druge otoke ili kopno, koji će upotpuniti vaš idiličan boravak u okruženju Elafitskog arhipelaga.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?