Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Idemo u školu

Lana Klingor Mihić: Nove škole bojim se više nego Kiara

PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić otkrila je kako se s kćeri Kiarom priprema za početak školske godine u novoj školi.
28. kolovoza 2018. u 15:05 2 komentara 8168 prikaza

Uz Večernji list u srijedu potražite posebni prilog Idemo u školu kako bi u novu školsku godinu djeca, ali i roditelji ušli bez panike i stresa. Za prilog smo razgovarali i s poznatim majkama koje se pripremaju za ovaj veliki dan povratka u klupe.

Ponuda školskog pribora u knjižarama Priprema za školu Besplatne su knjige, ali na pribor odu tisuće kuna
 

Kiara kreće u četvrti razred, a mama Lana Klingor Mihić otkrila je kako teku pripreme za novu školsku godinu.

– Prošle je godine bilo malo kaotično jer smo sve radile u zadnji čas. Ove smo godine već u srpnju i kolovozu nabavljali potrebne stvari kako bismo izbjegli stresne situacije – kazala je.

Blaženka Divjak tri hrvatska teleoperatera Škole uključene u eksperimentalni program dobivaju besplatan mobilni internet

Kiara sve što su nabavili jedva čeka pokazati svojim prijateljicama, a Lana poštuje sve njene želje jer ipak se radi o stvarima koje će ona koristiti pa joj je jako važno da je svime zadovoljna. Osim Lane Klingor Mihić, u prilogu pročitajte kako će novu školsku godinu dočekati Božena Lazarević i njen maleni David, Blanka Zgonjanin koja će uskoro svoje dvije ljepotice Niku i Ariju ispratiti u nove (pred)školske obveze, te Mirna Maras Batinić koja je priznala da je riječ njenog Nike uvijek – zadnja.

Na 32 stranice potražite sve što će vam biti potrebno za bezbolan početak škole. Donosimo pet šoping-stranica s najnovijim trendovima za djevojčice i dječake. Potražite sve od cool majica, traperica i tenisica do super dodataka koji su najpotrebniji – pernice, bilježnice, olovke...

Blaženka Divjak Škola za život Divjak roditeljima: Vaša uloga je velika u najvažnijoj školskoj godini u posljednjih 20 godina
 

Ako ove godine budete uređivali sobu za svog školarca, vjerojatno ćete se susresti i s nekim izazovima. U prilogu potražite savjete za pet najčešćih problema u ovoj situaciji. Kvalitetna se rješenja postižu izradom namještaja po mjeri, odnosno prilagođenog proporcijama i dimenzijama dječje sobe.

kuhari Strukovne škole hit Navala učenika na zanimanja koja traže naši, ali i inozemni poslodavci

U razgovoru s Ivanom Delač, prof. psih. i dipl. psih., pokušali smo vam olakšati put do nekih važnih životnih odluka, oslanjajući se na njezino dugogodišnje iskustvo u radu s roditeljima i djecom na mjestu stručne suradnice psihologinje u osnovnim i u srednjim školama. Stručnjaci otkrivaju i sve o zdravoj prehrani školaraca, ali i kako naći ravnotežu u obvezama.

'Napokon se i to dogodilo'
Većinski srpsko selo Krnjak o pomirbi: Miloševićev odlazak u Knin europski je put
Pripazite se, s toplim vremenom stižu i ljetne prehlade!