Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Konobarica otkrila tajnu oslikavanja pjene od kave, pratitelji oduševljeni: 'Nisam znao da je tako jednostavno!'

Tik Tok
13.04.2022.
u 16:30

Korisnici Tik Toka oduševili su se ovim trikom. Video je pregledan više od 15 milijuna puta, a ima i preko tisuću komentara

Jeste li ikad naručili kavu i dobili je s crtežom od pjene koji vas je oduševio i za koji ste pomislili da bi ga i sami htjeli znati napraviti? Sada možete jer je jedna konobarica otkrila kako jednostavno 'crtati' po pjeni na kavi, prenosi The Sun

 Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?

1/6

U kratkom videu koji je podijelila na Tik Toku zaposlenica kafića u Birminghamu otkrila je kako u svega par sekundi u šalici kave napraviti srce ili labuda.

U videu ona stavlja komadić kartona na kojem su strelice koje pokazuju smjer u kojem treba uliti mlijeko s pjenom,a numerirane su od jedan do četiri, a zatim slijedi jedan od smjerova kako bi postigla željeni dizajn. Korisnici TikToka oduševili su se ovim trikom pa je video pregledan više od 15 milijuna puta i ima preko tisuću komentara.

 

@thecoffeebarbrum Did you know this before 🤙🏻 #fyp #foryou #coffee #latteart #learnontiktok ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

- Što? Mislio sam da se ovo radi 2-3 sata, nisam znao da je tako lako! - našalio se jedan korisnik.

- Imam osjećaj da bih to mogla napraviti iz prve, ali znam da zapravo nema šanse - napisala je druga korisnica.

- Možete napraviti sve kako treba ali ako vam mlijeko nije dobro skuhano na pari, nećete dobiti isti rezultat - upozorio je jedan konobar, a drugi su se složili.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije