Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Kolpa nudi sve što je potrebno za savršenu kupaonicu

Novi izložbeni salon na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu pridružuje se grupi salona u Metliki i Ljubljani u Sloveniji, Budimpešti u Mađarskoj, Zrenjaninu u Srbiji, Kazanu, Nižnjeg Novgorodu i Moskvi u  Rusiji
09. rujna 2020. u 11:27 426 prikaza
Tvrtka Kolpa
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Tvrtka Kolpa iz Metlike, koja posluje od 1978. godine, posjeduje tri uspješne robne marke, i to: Kolpa san – vrhunske proizvode za opremanje kupaonica, Kerrock – kompozitni materijal budućnosti za bezbrojne primjene i Kolpa solutions kojim pružaju idejnu osnovu, planiranje i dizajn, izvedbu i montažu suvremenih, udobnih i prestižnih prostora te zgrada.

Tvrtka Kolpa | Autor : Promo Foto: Promo

Novi izložbeni salon u Zagrebu pridružuje se grupi salona u Metliki i Ljubljani u Sloveniji, Budimpešti u Mađarskoj, Zrenjaninu u Srbiji, Kazanu, Nižnjeg Novgorodu i Moskvi u  Rusiji. Na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu, na 950 m², Kolpa nudi sve što je potrebno za savršenu kupaonicu.

Tvrtka Kolpa | Autor : Promo Foto: Promo

Kućni arhitekti i projektni tim pobrinuli su se za izradu planova salona i izvedbu projekta. U izložbeno-prodajnom salonu kupaonske opreme Kolpa san i Kolpa san PREMIUM Kolpa izlaže prije svega artikle iz višeg i srednjeg cjenovnog razred - od kada, masažnih sustava, tuš kabina, masažnih kabina, parnih sauni i kupaon-skog namještaja. Svi, prije svega investitori i arhitekte, mogu razgledati i drugu Kolpinu robnu marku Kerrock – kompozitni materijal u svim mogućim izvedbama. U opuštenoj i ugodnoj atmosferi novog prodajno-izložbenog salona u Zagrebu, stručnjaci iz Kolpe pomoći će vam u kreiranju idealnog rješenja za vašu kupaonicu.

Tvrtka Kolpa | Autor : Promo Foto: Promo

Kolpa je prisutna u 44 zemlje i 80 posto proizvoda izvozi na zahtjevna europska tržišta. Vlastite tvrtke ima u Njemačkoj, Rusiji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti