Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Jedna svađa tjedno mogla bi voditi do sretnog braka?

svađa
Arhiva VL
01.02.2012.
u 15:57

Nitko se ne voli svađati, ali, ako je vjerovati znanstvenicima, jedna svađa tjedno vodi do sretnog braka

Nitko se ne voli svađati, ali, ako je vjerovati znanstvenicima, jedna svađa tjedno vodi do sretnog braka. U novom istraživanju portala Shaadi.com provedenom u Indiji utvrđeno je da 44 posto parova vjeruje kako svađa pomaže u održavanju otvorene komunikacije, prenosi portal htmedia.com.

William Doherty, profesor sa sveučilišta Minnesota, upozorava da ovo istraživanje ne podržava svađanje, ali isto tako nisu ni svađe krive za raspad brakova. Neke svađe mogu biti konstruktivne, ali druge su destruktivne i nasilne te ne odražavaju zdravu vezu.

– Studije su pokazale da nije sve u tome svađaju li se parovi, nego kako se nose s time – rekao je za Daily Mail Doherty.

Ključne riječi

Komentara 9

SL
slovenija
16:39 01.02.2012.

Istraživanje u Indiji. Naravno, nije da tamo žive vanzemaljci, ali kultura, način života, pojam braka i gotovo sve ostalo su toliko drugačiji od našega, da se \'ladno može zaključiti da ovakvo istraživanje samo za sebe nema nikakve relevantnosti za nass ovdje. Zbog čega onda ovaj tekst sa ovakvim senzacionalističkim zaključcima. Imam puno bolje mišljenje o Večernjaku. Sapienti sat!

BA
baš
16:40 01.02.2012.

Nema svađanja osim potiho. To se danas zove nasilje u obitelji i ukoliko se svađate i netko vam pozove policiju tada će policija prijaviti oboje kao nasilnika (osim ako se policajcu ne svidi kakva nasilnica pa je ne prijavi). Tada sudac zaprima od policije slućžbenu zabilješku u kojoj može pisati bilo što. Kada se očituje sudac eventualno sasluša onoga tko je okarakteriziran kao nasilnik i odere ga s par tisuća kuna. Neš se ti majci svađat. To vam je praksa u 90% slučajeva. Zašto? Zbog zakona i postupanja bez mozga i nemogućnosti dokazati drukčije.

OB
-obrisani-
16:07 01.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije