Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Je li zaista seks na prvom spoju dobra ideja?

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno.
10. ožujka 2018. u 21:46 2 komentara 3859 prikaza
seks
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/10

Kada se par nađe na prvom spoju, postavlja se pitanje je li prerano spavati s nekim prvu noć?

seks Što ih uzbuđuje Ovo su četiri najveće ženske seksualne maštarije

Ako ste se zapitali ovo pitanje, prisjetite se pravila koja ste sami sebi postavili. Mnogi će reći: pravilo tri spoja će smanjiti pritisak, neki će reći najbolje odmah na prvom pa znate na čemu ste, a stručnjaci će reći: pričekajte i ne dajte sve na dlanu!

Stručnjakinja za veze i odnose  Louanne Ward, vjeruje kako nije dobra ideja vezu zasnivati na fizičkoj privlačnosti i seksu. Brzo će nestati te seksualne kemije.

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno. Muškarci i žene različito gledaju na seks i žene su te koje će emotivnije to doživjeti.

Nakon seksa na prvom spoju žena će vjerojatno očekivati da se nastavi odnos s tim muškarcem i očekivat će vezu, a ako nastavak susreta i veza izostane, vjerojatno će se osjećati iskorišteno i izgubit će samopouzdanje.

Ipak, nitko ne može znati što će se dogoditi sutra stoga je na svakom od nas da procijeni situaciju, emocije i eventualne posljedice. 

Pogledajte i video Kako ženu dovesti do ludila i višestrukih orgazama

 
seks istraživanje Znanstvenici tražili G-točku na ženama. Evo jesu li je pronašli.... seks Ima i nešto pozitivno Žene, evo što se događa s vašim tijelom kada se prestanete seksati Par PAŽLJIVO ČITAJTE 4 znaka da još nije vrijeme da živite zajedno

 

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
  • jurajuric116:

    ili za žene razočaranje ako se zaljube i onda tip izvadi smokija iz gača...

  • jurajuric116:

    ne dobra nego odlična ideja. ako je kak drvena marija v krevetu da dalje ni ne pokušavam...