Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ih uzbuđuje

Ovo su četiri najveće ženske seksualne maštarije

seks
Foto: Thinkstock
1/3
28.02.2018.
u 21:59

Istraživanje koje je provedeno otkrilo je zanimljive rezultate o tome što žene vole i o čemu maštaju.

U istraživanju koje je provedeno na stranici simpatic.us korisnicima su postavljena pitanja o njihovim seksualnim fantazijama i što ih uzbuđuje tijekom seksa, a rezultati su doveli do zanimljivih rezultata o tome što žene vole, a što ne vole u seksu.

Prva tema na koju su se odnosila pitanja bila su vezana za prostote tijekom seksa. Čak 81 posto žena odgovorilo je kako žele da im partneri govore prostote tijekom seksa. Seksologinja Emily Morse kaže kako je izgovaranje perverznih riječi tijekom seksa oslobađajuće i partneru daje lakše naslutiti što volite i  što želite tijekom seksa. 

Druga tema se odnosila na striptiz klubove. Gotovo 70 posto žena odgovorilo je kako ih zanima odlazak u striptiz klub s partnerom jer takvi klubovi imaju posebnu seksualnu energiju. 

Korištenje seksualnih igračaka treća je tema o kojoj su se ispitanici morali izjasniti. U ovoj temi 63 posto žena odgovorilo je kako bi voljele da njihov partner tijekom seksa koristi takve igračke. Morse kaže kako je poticajno kada partneru omogućite kontrolu nad vašim zadovoljstvom.

Nositi ili ne nositi povez tijekom seksa, na to su pitanje trebali odgovoriti ispitanici. Imati povez tijekom seksa maštarija je 58 posto ispitanih žena. – Kada imate povez, svaki dodir i poljubac vam je iznenađenje i stvara posebne valove uzbuđenja – objasnila je Morse. 

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
23:20 28.02.2018.

Ja sam mojoj govorio prostote,pa je plakala i pitala šta je ne volim?

AU
austrougarskigeneral
23:22 28.02.2018.

izgleda da mnoge vole da se govore prostote opa 80 posto

JO
jozomeda
09:29 01.03.2018.

sve je točno ali u kurcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije