Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Znanstvenici tražili G-točku na ženama. Evo jesu li je pronašli....

seks
Foto: Thinkstock
1/10
01.03.2018.
u 20:25

Seksolozi tvrde kako žene imaju tu "slatku" točku veličine u prosjeku dva puta 1,5 cm, a čijom stimulacijom žena doživljava eksplodirajuće orgazme. Nazvana je po znanstveniku Gräfenbergu 1981. godine.

Je li zaista muškarcima toliko teško pronaći tu toliko traženu G- točku ili je riječ o mitu?

Odgovore na ova pitanja htjeli su dobiti znanstvenici bolnice Austin iz Melbournea pa su proveli istraživanje koje je dalo zanimljive odgovore. 

Znanstvenici nisu pronašli anatomske dokaze za postojanje G-točke u ženskom tijelu, no iako su studiju proveli na vrlo malom uzorku od tek 13 žena u dobi od 32 do 97 godina, zaključili su da G- točka jednostavno ne postoji jer nisu pronašli ništa osim vaginalnog zida i urinarne strukture. 

Iako su je znanstvenici proglasili nepostojećom, činjenica je da se mnoge žene zaklinju u G-točku, a voditelj ovog istraživanja dr. Nathan Hoag  "G-spot orgazme" koje žene osjete pripisuje neposrednoj blizini mitske zone s klitorisom, koji je zapravo puno veći nego što se čini.

Seksolozi tvrde kako žene imaju tu "slatku" točku veličine u prosjeku dva puta 1,5 cm, a čijom stimulacijom žena doživljava eksplodirajuće orgazme. Nazvana je po znanstveniku Gräfenbergu 1981. godine. 

Voditelj ovog istraživanja dr. Nathan Hoag ženske orgazme "izazvane stimulacijom G- točke" ipak pripisuje neposrednoj blizini mitske zone s klitorisom, koji je zapravo puno veći nego što se čini.

Rezultati istraživanja objavljeni su u Journal of Sexual Medicine, a muškarcima se svakako preporuča da nastave tražiti G- točku i dalje ženama pružaju nezaboravne orgazme jer se zaključci ovog istraživanja ipak trebaju uzeti s rezervom s obzirom na mali uzorak ispitanica koje su u njemu sudjelovale. 

Pogledajte i video kako ženu dovesti do ludila i višestrukih orgazama.

 

Komentara 4

BL
bljak007
20:47 01.03.2018.

Znanstvenici? dobro da nisu shvatili da nakon sexualnog odnosa, žene mogu ostati trudne, a kasnije i nakon 9 mjeseci i roditi. Pa svaki normalan muškarac koji se malo poigra s ženskim organom unutarnjim djelom, pronađe gdje je kod žena G točka.

LU
Lujo123
06:26 02.03.2018.

aitori ovih nebuloza - a da potražite tu točku u glavi, a ne među nogama? Izgleda da je problem tih "autora" koji nas stalno zlostavljaju s tim međunožnim glupostoma ono kaj u narodu zovu "nejebica". Dajte "autori" uhvatite se seksa i sve bute otkrili i bez "znanstvenika"! I odhebite s glupostima!

DE
deda1234
23:50 01.03.2018.

Kad su je pronasli.... predomislila se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije