Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE MOGLA POGLEDATI U OGLEDALO

'Izgubila sam 152 kile da bi moja djeca bila ponosna na mene, ali sada mrzim svoje tijelo još više!'

Screenshot YouTube TLC
06.04.2022.
u 06:55

Nakon što je dosegla najveću težinu koju je ikada imala, bila je i psihički i fizički u jako lošem stanju, pa se odlučila za mršavljenje

Gubitak velike količine kilograma može promijeniti život, a pogotovo onda kada vam težina uvelike ugrožava zdravlje. Jedna majka iz New Yerseya, koja je zbog svoje djece odlučila izgubiti na težini, zamrzila je svoj izgled nakon što je skinula 152 kilograma. Kako kaže, nije se mogla pogledati u ogledalo.

Ovo je deset najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak

1/10

- Anna se bori sa svojom težinom još od svoje četvrte godine. Svašta smo pokušavali, išli smo i kod različitih doktora, ali ona je samo postajala sve veća i veća. To je bilo frustrirajuće za sve nas - rekla je njezina majka za The Sun.

Nakon što je dosegla najveći broj kilograma koji je ikada imala, bila je i psihički i fizički u jako lošem stanju, pa se odlučila za skidanje viška kilograma.

- Gubitak težine je isprva bio jako spor, ali hodanje je pomoglo da se to ubrza - rekla je Anna. 

Kada je konačno dosegla željenu težinu, nije se osjećala sretno kako je očekivala jer joj je ostao ogroman višak kože.

- Osjećam se odvratno i mrzim svoje tijelo. Svi vide kako mi se koža na rukama i nogama trese. Koža na trbuhu mi visi na više mjesta - rekla je nakon mršavljenja.

Anna je toliko mrzila svoje tijelo da joj je psihičko stanje bilo jednako loše kao onda kada je imala 152 kilograma više. 

Kada je operacijom uklonila višak kože, konačno je dobila tijelo kakvo je oduvijek željela i napokon su se vidjeli pravi rezultati njezinog skidanja kilograma. 

- Oduševljena sam kako moje tijelo sada izgleda - izjavila je sretna Anna.

Njezina majka rekla je kako sada napokon može izaći van i zabaviti se sa svojom kćeri, te kako Annu više nije sram biti u kupaćem kostimu.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

Komentara 1

MO
montello
13:53 06.04.2022.

Treba paziti na zdravlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije