Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska na 25. mjestu

Istraživanje broja seksualnih partnera: Najviše partnera u životu imaju Turci, a najmanje Indijci

Shutterstock/worldpopulationreview
07.03.2023.
u 14:30

Hrvatska se s prosječnim brojem od 7,5 partnerica tijkom života smjestila negdje na sredini.

Budući da su teme vezane za seks uvijek aktualne, stranica worldpopulationreview provela je istraživanje da provjeri koliko seksualnih partnera tijekom svojih života imaju muškarci iz različitih zemalja. Naime ankete za koje se brojke kontinuirano prikupljaju još od 2005. kažu da prosječna osoba tijekom života ima devet partnera, no koliko utjecaja na tu brojku imaju razne kulturne i društvene norme, odnosno koliko taj broj varira od zemlje do zemlje?

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Najviše seksualnih partnera imaju Turci

Nekoliko se zemalja svakako izdvojilo od ostatka pa tako stanovnici Turske, čini se, imaju u prosjeku u životu najveći broj seksualnih partnera; njih čak 14.

Stanovnici Islanda, Novog Zelanda i Australije imaju nešto manje, po 13 seksualnih partnera tijekom života, a s druge strane krivulje smjestila se Indija s najmanjim brojem seksualnih partnera po osobi.

Najmanje seksualnih partnera imaju Indijci

U Indiji tako prosječna osoba ima samo tri seksualna partnera tijekom života, a razlog su vjerojatno njihova stroga bračna pravila. Vrlo mali broj seksualnih partnera uz Indiju imaju i stanovnici Hong Konga, Vijetnama i Kine, obično manje od četiri partnera tijekom života.

Hrvatska je na 25. mjestu

Hrvatska se s prosječnim brojem od 7,5 partneric tokom života smjestila negdje po sredini, s tim da Srbija, BiH, Crna Gora i Slovenija nisu sudjelovale u ovom istraživanju pa je od susjeda na ljestvici najbliža Mađarska, čiji državljani imaju prosječan broj od 6,6 partnera.

Foto: worldpopulationreview

Ovo je istraživanje potaklo burnu raspravu na Redditu su mnogi Turke prozvali lažovima, pišući uglavnom kako ne može biti da su baš oni na vrhu ljestvice.

"Volim Turke, ali nakon tri godine života u toj zemlji, mogu reći da lažu i da su najvjerojatnije pri dnu ove liste", piše tako jedna korisnica.

 "Poznavao sam nekoliko Turaka koji su redovito išli na prostitutke,možda i njih broje?", dodao je korisnik.

"Vjerojatno ću nekoga sad naljutiti ali, kad su kondomi prvi put došli u Tursku, toliko je muškaraca lagalo o potrebnoj veličini da su, kad su stigli, svi bili preveliki. Morali su tako povećati veličinu na paketima i velike označiti kao XL, a srednje kao L, samo zbog ega. Inače, ti su "XL" kondomi u Turskoj neugodno tijesni, a "L" su kao da nosite steznik. Zato osobno ne bih vjerovao ovim rezultatima i, samo da dodam, ovu informaciju su mi rekli Turci.

A brzo su se javili i Turci pa jedan samokritični dečko piše:

"Ja sam iz Turske i mislim da postoji samo jedno objašnjenje; Turci su svoje dvije ruke i deset prstiju računali kao seksualne partnere!"

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije