Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Imam 49 godina i u zadnje vrijeme mi treba vječnost da doživim orgazam; može li dob biti uzrok?'

Stariji muškarci često počnu primjećivati da im treba nešto više vremena da se uzbude ili da dosegnu punu erekciju, a nekima se čak čini i da su im orgazmi slabiji nego prije .
26. rujna 2021. u 19:50 2 komentara 8003 prikaza
depresija
Foto: Pixabay.com

Imam 49 godina i usprkos seksualnom nagonu 25-godišnjaka, obično mi da doživim vrhunac treba više od sat vremena, a do tad moja žena već odustane od seksa ili pak počne kukati da joj je dosadno, napisao je anonimni muškarac seksualnoj terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre. 

Dijabetolog otkriva najčešće zablude o najraširenijoj bolesti današnjice

depresija
1 / 1
dr. Davorka Herman Mahečić, dr.med, specijalista interne medicine, subspecijalista endokrinologije i dijabetologije

Isto je, kaže on, i kad se sam zadovoljava: i  to traje najmanje 45 minuta, no kako nema problem s erekcijom, vjeruje da nije riječ o nekoj zdravstvenoj smetnji i pita se mogu li razlog biti njegove godine, budući da se bliži 50.oj...

- Stariji muškarci često počnu primjećivati da im treba nešto više vremena da se uzbude ili da dosegnu punu erekciju, a nekima se čak čini i da su im orgazmi slabiji nego prije - objasnila je Deidre.

Budući da mu seks traje dosta dulje nego prije, preporučila mu je da zbog dodatne stimulacije isproba neku seksualnu igračku.

- Ipak, provjerite s liječnikom da sigurno ne postoji neki medicinski razlog, poput npr. povećane prostate koja može uzrokovati probleme s erekcijom i ejakulacijom - savjetovala mu je Deidre.

Par se nije dao smesti i predao se strastima na balkonu hotela na Žnjanu

jeste li se prepoznali? Nikome se ne pravdaju: Ovi horoskopski znakovi misle da su uvijek u pravu loše iskustvo Napravila korak pa čula skvičanje, ali nije mogla vjerovati što se uhvatilo za nju: 'Ne idite u prirodu!' Tako smiren... Koji ulov! Pogledajte video dječaka koji iz rupe u ledu izvlači 'neman' svoje veličine
CIA karte Jugoslavije
NEKAD TAJNI SADRŽAJ
Što je 1970. CIA predviđala za Jugoslaviju nakon Titove smrti: 'Stvaran potencijal za katastrofu i građanski rat'
Abbott Nutrition
Akcija za djecu diljem svijeta
I Modrić se uključio u akciju: Tvrtka koja posluje i u Hrvatskoj sklopila suradnju s Real Madridom, evo o čemu se radi