Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše iskustvo

Napravila korak pa čula skvičanje, ali nije mogla vjerovati što se uhvatilo za nju: 'Ne idite u prirodu!'

TikTok
23.09.2021.
u 13:22

Na njezine hlače uhvatio se maleni šišmiš, a ona nije znala da je tamo dok nije počeo skvičati

Jedna žena ostala je užasnuta nakon što je otkrila živog šišmiša koji joj je visio s prepona nakon što je čula kako skviči. Korisnica TikToka objavila je video koji pokazuje kako šišmiš visi s njezinih hlača, a od tada je prikupila više od 4 milijuna pregleda, kako piše The Sun.

U videu pokazuje svoju reakciju te kako u šoku govori: ‘Kako mi se to dogodilo?’, prije nego što pokaže svoje međunožje i šišmiša koji se čvrsto drži za njezine hlače pa dodaje: ‘To je prokleti šišmiš. Ostanite izvan prirode!’

@tkazig

##fypシ ##funny

♬ original sound - TkaziG

“Sve što znam je da sam napravila korak i čula skvičanje. Pogledala sam dolje i ugledala nešto crno…”, objasnila je u komentarima.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njezinom nesrećom, a mnogi nisu mogli vjerovati da nije osjetila da se neka životinja popela na nju. “Vjerojatno je samo tražio toplo mjesto da se sakrije”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: “Umrla bih od straha da sam ga ja tako našla.’

Kasnije je u komentarima otkrila što se dogodilo sa šišmišem te kako ga se riješila. „Sažetak: Moj suprug ga je zgrabio, umro je od ozljeda povezanih s mačkom, mačka je bila negativna na bjesnoću. RIP Vlad ", napisala je.

Kriju li šišmiši tajnu zdrave dugovječnosti? Znanstvenica smatra da su ključni za zdraviji život ljudi:

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

GO
goodbadugly
13:42 23.09.2021.

I šišmiš zna gdje je topla i vlažna spilja.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
19:13 23.09.2021.

Nanjušio krv :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije