Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosjetila se

Ima trik za neurednog muža: Šaljem mu poruke lažnog gazde. Odmah krene pospremati stan

shutterstock
08.05.2020.
u 12:30

Rebecca, majka četvero djece, došla je na genijalnu ideju kako natjerati svog supruga da pomaže u kućanskim poslovima.

Osim održavanja strasti i brige oko djece, u bračnom životu postoji još jedan veliki izazov, a to je podjednako obavljanje kućanskih poslova. Jedna Australka imala je tako problem s mužem, koji nikako nije sudjelovao u pospremanju, pa je morala poduzeti malo drastičnije mjere, piše Mirror.

Rebecca je u grupi za čišćenje na Facebooku podijelila svoj 'trik' kako natjerati partnera da čisti po kući. Ona, naime, već tri godine suprugu šalje lažne poruke stanodavca kako bi ga natjerala da pospremi. "Ovo je najveća tajna mog života, ali i najbolji trik za čišćenje ako imate muža poput mog - sjajan, ali ne od velike pomoći oko kuće", napisala je.

Koliko muškarci sudjeluju u kućanskim poslovima?

"Bila sam već na rubu jer sam ga stalno pokušavala pridobiti da mi pomogne i to uglavnom u poslovima u dvorištu. Onda sam otišla po jeftin mobitel i spremila taj broj pod 'Stanodavac'. Tako sada svaki put kad poželim da se nešto napravi, napišem mu poruku da 'dolazim' nešto provjeriti, popraviti ili trebam pristup nečemu, tako da moj muž obavlja poslove koje želim da obavi u kući", objasnila je. Rebecca je rekla da ovaj trik koristi i kako bi joj suprug pomogao kod košnje trave ili pomicanja namještaja.

"On je sjajan otac koji provodi puno vremena s djecom, ali nije baš koristan kad se radi o kućanskim poslovima", naglasila je.
Ljudi na Facebooku komentirali su da je njezin plan 'genijalan', a jedna osoba je napisala svoje iskustvo: "Klasika! Ja kažem svom mužu 'dobro sama ću to napraviti' i kada počnem, znam da će moj suprug preuzeti ili mu kažem da će doći moj otac to napraviti. Uvijek djeluje."

Druga je komentirala da je to 'najbizarnija stvar' koju je ikad čula, dok je treća napisala: "Prije par godina rekla sam suprugu da imamo svaka tri mjeseca inspekciju kuće kako bi mi pomogao obaviti veliko čišćenje tijekom vikenda i kako bi pospremio svoj alat, garažu i nered u kojem se nalazi pas."

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:47 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije