Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fashionistica

Ima samo 21 godinu, a njen blog obožavaju i izvan granica Hrvatske

Isabella Rakonić
Foto: PR FOTO
1/4
05.12.2014.
u 11:21

Njen blog ubrzo je postao jako posjećen, a kako je sve krenulo i kako je hobi pretvorila u posebno zadovoljstvo otkrila je za Večernji list.

Isabella Rakonić mlada je blogerica i ljubiteljica mode i ljepote.

Njen blog ubrzo je postao jako posjećen i izvan granica Hrvatske, a kako je sve krenulo i kako je hobi pretvorila u posebno zadovoljstvo otkrila je za Večernji list.

Kad si otvorila blog i zašto?

Blog sam otvorila tijekom ljeta 2011. kako bih na jednome mjestu mogla sabrati sve svoje modne fotografije i pisati na temu mode i putovanja. Nisam mislila da će biti zamijećen, a pogotovo da će ovoliko potrajati.

Kako bi opisala svoj stil?

Ne volim definirati svoj stil, jer mislim da me to ograničava u daljnjem eksperimentiranju s modom.

Koji su tvoji omiljeni odjevni komadi?

Moji omiljeni komadi su oni vječni, mala crna haljinica, kožna jakna, bijeli T-shirt i naravno traperice koje mi dobro stoje.

Imaš li i neke posebne beauty tretmane kojima se povremeno počastiš?

Nemam nikakve posebne tretmane, imam sreću da mi je ten prirodno čist, stoga koristim samo tonik na bazi zelenog čaja i prirodnu kremicu za ispod očiju.

Foto: PR FOTO

PR foto

Koliko privatno koristiš make-up i što se uvijek nalazi u tvojoj kozmetičkoj torbici?

Privatno se nikada ne šminkam osim za izlaske i posebne prilike. U mojoj kozmetičkoj torbici uvijek se nalazi moja najdraža maskara, crni tuš i rumenilo.

Koliko traje tvoja jutarnja beauty rutina i od čega se sastoji? (šminkanje, pranje kose, uređivanje...)

Treba mi svega 15 minuta da se spremim ujutro, zajedno s oblačenjem. Uvijek nekamo kasnim pa nisam niti navikla na neke posebne jutarnje beauty rutine.

Duga i blago valovita kosa postala je tvoj prepoznatljiv znak. Koliko ti je bitna kosa, njen izgled i njega? Kako ju njeguješ?

Trenutno sam u fazi pustanja svoje prirodne boje koja je svijetlosmeđa s ponekim sunčanim pramenom. Kosa mi je jako bitna te izrazito pazim na njegu. Njegujem ju tako što prvenstveno pazim kako se česljam, koristim odabrane preparate i redovito se šišam.

Foto: PR FOTO

PR foto

Kakve frizure najviše voliš nositi?

Najviše volim svoju prirodnu neuredno valovitu kosu nakon izlaska iz mora i sušenja na suncu. No, pošto to ne mogu dobiti uvijek, volim ju uviti figarom većeg promjera da dobijem šire i opuštenije lokne.

Odnedavno se tvoje lice veže i uz najnoviju kampanju tretmana za kosu Aussie 3 Minute Miracle. Ovaj australski brend osvojio je brojne djevojke i žene u Hrvatskoj, kao i u svijetu. Koja je, po tebi, njegova tajna?

Obožavam Aussie. Isprobala sam neke njegove proizvode za kosu i prije što su se pojavili na našem tržištu i osvojili su me na prvu. Volim sve vezano uz taj brend – od neodoljivog pakiranja, simpatičnih poruka i filozofije ovog brenda do rezultata koje Aussie ostavlja na mojoj kosi.

Imaš li neki omiljeni Aussijeve proizvod?

Apsolutno. To je 3 Minute Miracle Reconstructor tretman. Bez njega više ne mogu zamisliti njegu svoje kose. Osvaja predivnim mirisom, kao uostalom i drugi Aussiejevi proizvodi, ali i daje rezultate. Nakon svakog tretmana kosa mi je kao preporođena – življa, mekša i sjajnija. Uistinu obožavam ovaj preprat.

Kad si sama sebi najljepša?

Ne znam, nisam baš obraćala pozornost na to.

Naj parfem: Escada Magnetism

Puder: YSL

Ruž/sjajilo: Mac, YSL

Maskara: Guerlain

Krema za lice: Prirodna krema za lice

Gel/sapun za tijelo: Nemam najdraži, ali obavezno bez parabena

Krema/losion za tijelo: Elizabeth Arden od zelenog čaja

Preparat za kosu: Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor tretman

>>4 jednostavna tretmana kod kuće za nježne i njegovane ruke

Komentara 3

Avatar commentator
commentator
12:24 05.12.2014.

Al ga večernjek koristi megariječi tipa: "....obožavaju..." kamon, smirite malo.

DU
Deleted user
19:07 05.12.2014.

Cisto pubertetsko prenemaganje. Fashion blog zamijeni blogom o napustenoj djeci i ljudima kojima treba pomoc svakakve vrste. Vise koristi za sve, a ti ces mozda i dobiti na vrijednosti...blog, selfie.. Bala, bala... Te nase nove generacije postaju sve jadnije...sve see vrti oko statusa kojeg osigurava novac... A one bitne , ljudske vrijednosti su marginalizirane. Lijepa si, mlada si... Pokazi da mladi nisu izgubili srce i dusu... Zamijeni svoj YSL za nesto nematerijalno i jednako ces uzivati.

SA
samoborka
01:06 06.12.2014.

reklamni clanak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije