Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Govorila je kako će pronaći drugog, a ja sam joj s lažnog profila poslao poruku na Tinderu

Svašta mi se događalo posljednjih mjeseci i bio sam jako pod stresom, priznajem. Nije mi bilo do seksa sa suprugom, i ona mi je govorila kako će pronaći nekoga drugog za seks jer ionako "nema što izgubiti".
06. studenoga 2018. u 09:59 2 komentara 1662 prikaza
Online upoznavanje
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/3

Sve je više online platformi za online upoznavanje partnera, a sve je više i osoba koje svoju ljubav ili neko novo uzbuđenje traže upravo na takvim mjestima. 

Bolje biti solo? Prijašnja istraživanja pokazala su kako brak "čuva" dobro zdravlje, no stvari su se promijenile...

Jedan 30- godišnji muškarac pronašao je profil svoje 27- godišnje supruge na Tinderu. Par ima dvoje djece, od šest i četiri godine.

"Svašta mi se događalo posljednjih mjeseci i bio sam jako pod stresom, priznajem. Nije mi bilo do seksa sa suprugom, i ona mi je govorila kako će pronaći nekoga drugog za seks jer ionako "nema što izgubiti". Poslao sam joj poruku u inbox na Tinderu predstavljajući se kao netko drugi i doznao da se bez problema dogovara za seks s nekim nepoznatim ljudima. Nije doznala da sam ja bio jedan od tih koji joj je poslao poruku, a u međuvremenu me je i pokušala izbaciti iz kuće pred očima djece koja su postala uznemirena. "

Utječe na vezu Trebate li se brinuti ako ste u vezi, a neko se vrijeme niste seksali? Evo što kažu stručnjaci

Savjetnica za veze Deidre na portalu The Sun, muškarcu je odgovorila kako se njegova žena s razlogom osjetila odbačenom i neprivlačnom jer on odbija seks. Upravo stoga muškarcu je poručila da sjednu zajedno za stol i razgovaraju te da svojoj supruzi mora reći da mu je privlačna i da je voli.

"Okrenite novi list u životu, oraspoložite se nekim zabavnim obiteljskim izlaskom. Morate zaštititi djecu od stresa.", napisala je Deidre.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Avatar suludisumar
    suludisumar:

    Hm, postoji jedna stara izreka. Dobar kur.c - mir pri hiži. Današnji moderni naćin života sa stresom i manijakalnim trčanjem za novcima, proizveo je moralno-seksualne bogalje. A kako su primati, a među njima i ljudi prirodno programirani da vole nježnost, ... prikaži još!, sex, avanture i sigurnost špilje, brak, kao najrasprostranjenija zajednica na planeti, postaje nakon nekog vremena izložen izazovima. A i žene su puno kompletnije i kompleksnije od muškaraca, ma koliko god on glumili snažne jelene. Koliko ima face liftanih brakova sa divnim obiteljskim slikama, a kad ispod stola za prijateljskim ručkom dodirneš ženu prijatelja svog i uputiš pogled koji poznaje, -sve pada u vodu za njezinog rogonju i to je sva priča. Žene imaju više potreba nego muškarci, njihove potrebe prije počinju, duže traju, a muški tutlek nek si sada misle tko je jači dio obitelji.

  • Kora:

    Psihologica hoće sve najbolje, ali stvar je u tome da je između muža i žene nestalo kemije.