Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolucija u čišćenju lica

FOREO LUNA™ od studenog 2016. u dm-u

FOREO LUNA
Foto: PR FOTO
10.11.2016.
u 10:35

Od 1. studenog 2016., u prodavaonicama dm-a počela je prava mala revolucija u čišćenju lica. U 60 hrvatskih gradova, na 156 lokacija moguće je kupiti uređaje za čišćenje lica koji uz 1-minutnu primjenu dvaput dnevno uklanjaju 99,5% nečistoća i sebumai, mrtvih stanica i ostataka šminke.

U partnerstvu sa švedskom tvrtkom FOREO, koja je specijalizirana za ljepotu i pametna rješenja, dm vam predstavlja uređaje za čišćenje lica LUNA™ play i LUNA™ mini.

i *Utemeljeno na rezultatima kliničkih ispitivanja.

Foto: PR FOTO

LUNA™ play pogodna je za sve tipove kože, potpuno je vodootporna, a njezina veličina čini je savršenom za put. Svaki LUNA™ play uređaj za čišćenje lica omogućuje do 100 rutina čišćenja, a baterija nije punjiva.

Foto: PR FOTO

LUNA™ mini zasigurno će postati vaša najbolja prijateljica jer osim što uklanja nečistoće koji su najveći neprijatelj lijepog tena, poboljšava upijanje proizvoda za njegu kože, ujednačava ten i obnavlja teksturu kože.

LUNA™ mini je lagana, jednostavna za korištenje i nakon jednog punjena dostatna za 300 upotreba. S njom dobivate i dvogodišnje ograničeno jamstvo te 10 godina garancije na kvalitetu.

Kako bi ostao najvažniji savjetnik i saveznik u njezi i postizanju optimalnih rezultata, dm je osigurao da tijekom cijelog studenog, za 10 active beauty bodova možete kupiti LUNA™ mini uz 25% popusta.

Postanite dio revolucije i otkrijte što sve možete postići u samo dvije minute.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije