Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Elle Boutique stiže u Zagreb 27. lipnja – domaći dizajnerski artikli po posebnim promo cijenama!

Elle Boutique
Foto: PR FOTO
1/12
24.06.2020.
u 12:24

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 27. lipnja, u chic okruženje Dežmanove ulice! Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elleovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere koji će po posebnim promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Dođite i vi!

Jedinstveno modno događanje pod okriljem časopisa Elle otvara svoja vrata treću godinu za redom, i to u subotu, 27. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta.

Elle Boutique okupio je svjetski poznata domaća dizajnerska imena - donassy, A’Marie, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Nike Tom, Marije Kulušić, Price On Request, Seadro, Culture i Etna Maar te upečatljivim kolekcijama The All, modernim siluetama XD Xenia Designa, kao i u kreacijama miljenice zagrebačke publike - Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique donosi i modne acessoirese brendova Mammii Jewellery, Cherry Dear i Lykke. Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto.

Centar Zagreba i Dežmanova ulica ponovno će zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas. Elle Boutique dovodi na zagrebačku subotnju ”špicu" renomirane domaće dizajnere i kroz gradski žamor, chic i casual okruženje te prigodan glazbeni program 'pretvara' Dežmanov prolaz u modnu meku.

„Hrvatska modna industrija i dizajneri, od kojih su mnogi i nositelji domaćeg obrta, pogođeni su posljedicama lockdown-a na globalnom nivou uslijed pandemije korona virusa, a uz to, i poslovanje nekih domaćih dizajnera u prostorima u centru grada narušeno je nakon potresa. Stoga smo ih okupili s ciljem da modu iznesu iz svojih showroomova, ateljea i studija i ponude ju po promotivnim cijenama svim posjetiteljima. No još bitnije, želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i 'prakticirati' već danas“ poručuju iz časopisa Elle uz napomenu, da će na ovom javnom događanju poštovati sigurnosne mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu DJ setova i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom i Elle jamstvom! Dođite na Elle Boutique 27. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

Sve novosti pratite na Facebook eventu https://www.facebook.com/events/2176014882545143/ i na www.elle.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije