Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eau de Toilette Cologne Cedrat, sama esencija slobode

Cologne Cedrat
Foto: PR FOTO
1/11
PR
Autor
PR članak
14.11.2016.
u 14:07

Miris za karakterne muškarce, Cologne Cédrat je sama esencija slobode, vizija beskrajnih horizonata i svježine mora.

Kombinacija svježih, citrusnih i vodenih nota isprepliće se iznad drvenasto-začinske baze mirisa.

MIRIS: Osvježavajući, muževan i karakteran, spaja citrusne note cedrata s ledenim notama mente i osvježavajućih začina. Miris kore cedrata i ledene svježine mente osvježava vrući provansalski zrak. Ta morska svježina nalazi se u samom srcu mirisa te ostavlja prostor za note lavande i lišće ljubičice. Crni i ružičasti papar te đumbir daju začinsku notu ovom mirisu. Na samom kraju, duboke drvene note cedra, jantara i mošusa omekšavaju snažan karakter ovog mirisa. Eterično ulje cedrata s Korzike dodatno oplemenjuje ovaj miris.

ISTINITA PRIČA: Nepogrješiv potpis pustolova, Cologne Cédrat je miris za muškarce koji vole slobodu. Očiju uprtih u horizont, pogleda izgubljenog u daljini, more je njegov dom.Uronjen u vodene i citrusne note, on kreće na putovanje u kojem želi pronaći pravog sebe.

Cologne Cedrat potiče iz Arlesa. Taj grad pored Rhône nekoć je blo važna riječna luka, no ujedno i morska luka. Zanimanje mornara se prenosilo s oca na sina. Ponosni i slobodni, ovi mornari su dio povijesti Provase.

BOČICA: Metalna muževna bočica s čistim linijama.

SAVJET: Uživajte u svježim i vodenim notama kolekcije Cologne Cédrat koristeći proizvode za brijanje i za njegu tijela iz kolekcije. 

www.loccitane.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?