Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Djevojka podijelila kako brine o svojoj kosi: 'Ne perem je šamponom, ni ne češljam četkom!'

Tik Tok
12.04.2022.
u 13:30

Umjesto šampona, svakodnevno koristi regenerator za kosu, kao i niz drugih proizvoda, ali ljudi ne mogu vjerovati kako joj kosa nije prljava i 'masna'

Jedna je Tiktokerica nedavno na svom profilu podijelila video u kojemu priznaje da već dvije godine nije kosu oprala šamponom niti ju je počešljala. Takva je rutina, tvrdi, najzdravija,  pratitelje je zaprepastila.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Kako piše The Sun, umjesto šampona svakodnevno koristi regenerator za kosu i niz drugih proizvoda za njegu, no pratitelji nisu mogu vjerovati da joj kosa nije prljava i 'masna'. U opisu videa kojega je objavila piše da je šampon prestala koristiti prije dvije godine.

- Ne češljam kosu s četkom, niti ju posjedujem. Koristim samo zupčasti češalj jednom mjesečno za raščešljavanje. Ako imate valovitu kosu onda znate da će nakon češljanja običnom četkom kosa izgledati napuhnuto i oštećeno. Sa zupčastim češljom kosa  se ne petlja jer stavim i puno regeneratora - rekla je u videu.

Objasnila je i da rijetko koristi sušilo za kosu, te da umjesto običnog ručnika koristi onaj od mikrovlakana. 

- Perem kosu svaki dan kada se tuširam. Nakon što stavim regenerator, koristim četku za vlasište pa isperem regenerator. Dva puta tjedno koristim i masku koju ostavim na kosi do deset minuta. Moja kosa je tako svilenkasta, mekana i zdrava - dodala je Tiktokerica.

 

@angelinanicollle I quit shampoo 2.5 years ago ! #haircareroutine #noshampoo #wavyhairtutorial ♬ original sound - angelinanicollle

Nakon tuširanja, na kosu stavi kremu za kovrče, poprska sprejem s morskom solju i rukama stilizira kosu. 

Njezin video pregledan je više od milijun puta, a mnogi su u komentarima podijelili svoja mišljenja o ovoj metodi. 

- Moja je kosa premasna, nema šanse da bih mogla tako - napisala je jedna korisnica.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

- Meni kosa izgleda kao ptičje gnijezdo kada se tri dana ne počešljam - dodala je druga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije