Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča

Djevojčica se igrala maminim mobitelom pa potezom nasmijala internet

Screenshot YouTube
09.08.2019.
u 20:46

Kada djeca dobe mobitel u ruke svašta je moguće

Lauren Brown je mama curice Gracie, a sve je podijelila na društvenim mrežama. Naime, njezina kćer je uzela njezin mobitel i rekla je Siri da napravi neke promjene. 

Foto: Screenshot YouTube

Tako je mama dobila novo ime na službenom e-mailu i to "Poop Your Pants", odnosno "Pokakala sam se u gaće", a na LinkedInu je napisala: "Nisam primijetila ovu malu promjenu sve dok se nišam pronašla u kopiji maila. Prvo nisam ni shvatila da je to moj e-mail i mislila sam kako je to neprofesionalno, a onda sam vidjela da iza te adrese stoji moja fotografija. Dragi zaposleni roditelji, neka vam ovo bude pouka.

Dodala je kako joj je na početku cijela situacija samo bila smiješna, dok sada umire od smijeha na sve. Priznala je kako nije ljuta, ali će definitivno morati popričati s kćeri. "Znala sam da je ovo napravila jedna od moje dvije kćeri", rekla je ta Today. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:27 11.08.2019.

I to je vijest dana za jedan vecernji????

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
21:30 09.08.2019.

Nije ni večernji primjetio da su napisali "nišam" ...al šta ćeš.. poop...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije