Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao iz bajke

Djevojčica (4) bacila je bocu s porukom u more, a nije ni slutila odakle će dobiti odgovor

Facebook
02.07.2019.
u 21:14

Taylor Powell u bocu je stavila svoj selfijem iz Španjolske i zamolila da ako bocu netko nađe, da joj odgovori

Taylor Powell je četverogodišnjakinja Britanka koja je htjela vidjeti hoće li njezina poruka u boci pronaći svoj put. U bocu je stavila svoj selfie s brojem telefona njezina oca i s porukom: "Bok, ja sam Taylor Powell, imam četiri godine i na odmoru sam u Španjolskoj sa svojim tatom. Ako pronađete ovu fotografiju, molim vas da odgovorite s imenom svoje zemlje i fotografijom".

"Na našem odmoru u Španjolskoj Taylor je poslala poruku u boci i dospjela je sve do Rusije, a ljudi koji su je pronašli su nam se javili."

Bilo je potrebno samo 20 dana da dobije odgovor s drugog kraja svijeta. Poruku je ubacila u more u gradu Santa Susanna u blizini Barcelone 19. svibnja, a pronašli su je par Sasha i Alex iz Moskve koji su poslali poruku njezinom tati zajedno s lokacijom i porukom "From Russia with love", odnoso "iz Rusije s ljubavlju". Tata djevojčice je za The Sun rekao: "Taylor je presretna. Rekli smo joj da su bocu nosile u moru morske sirene i morski psi. To je za nju stvarno magično."

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:25 02.07.2019.

Da...boca je (ne znam kak) dospjela u Kaspijsko jezero pa uzvodno uz Volgy, Oku i napokon Moskvu (opet ne znam kak). Ili su doticni Rusi bili takodjer na odmoru u Barceloni.

NO
Nogalo
07:10 03.07.2019.

Nema dovoljno smeća u moru, treba još malo ambalaže pobacati. Tada bolje da je dijete učio da trebamo čuvati more i ne bacati svašta, da tu bocu može progutati kit, dupin, neka treća morska životinja i uginuti od toga. Jaa ne znam što je tim ljudima danas

Avatar Django
Django
10:26 03.07.2019.

Rusija na drugom kraju svijeta? Gdje je onda Australija? Na Marsu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije