Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo!

Bob frizure za svaki oblik lica

bob frizura
31.07.2017.
u 10:08

Bob frizura nastala je još početkom 20. stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne duge frizure te odvažno kosu skratile na razinu brade

Bob frizura nastala je još početkom 20. stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne duge frizure te odvažno kosu skratile na razinu brade. Otada bob nije izašao iz mode, a danas poznajemo desetke varijanti iste frizure, nešto kraće ili nešto duže, ravne ili kovrčave, sa šiškama ili pramenovima.

Donosimo nekoliko prijedloga za različite dužine bob frizure, te savjete kako odabrati bob prema obliku i proprocijama lica.

Kratki bob

Bog frizura dužine do brade nikada ne izlazi iz mode, a pristaje gotovo svima. Odličan je izbor za žene s tanjom i slabijom kosom jer djeluje voluminozno, čak i na ravnoj kosi.

O ostalim vrstama bob frizura pročitajte na portalu Kreni Zdravo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije