Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bezbrižan put do ljetnih destinacija moguć je uz ugodan predah u mreži Petrol i Crodux prodajnih mjesta

Bezbrižan put do ljetnih destinacija moguć je uz ugodan predah u mreži Petrol i Crodux prodajnih mjesta
27.05.2022.
u 15:40

Polako kreće ljetna sezona, a visoke temperature znače samo jedno – putovanja su na vidiku. Bilo da se spremate na jednodnevno putovanje, produženi vikend ili pak na dulji godišnji odmor, put do vaše destinacije proći će lagodnije uz predah na putu. Idealno odredište za pauzu od vožnje prepoznali smo u mreži Petrol i Crodux prodajnih mjesta.

Toplo, sunčano vrijeme, dragi ljudi i dobro raspoloženje suputnici su koji su nam svima prijeko potrebni na ljetnim putovanjima. Uz njih, tu su naravno i spakirane torbe te naši limeni ljubimci. Za sve drugo pobrinuli su se u Petrolu i Croduxu, na čijim prodajnim mjestima u isto vrijeme možete popiti kavu i ukusno prizalogajiti, ali i osigurati si najkvalitetnije Q Max gorivo ili se pobrinuti za nešto od ljetne opreme koju ste zaboravili ponijeti.

Kako bi svojim kupcima osigurali što ugodniji put te što bezbrižniji užitak, Petrol i Crodux putem prodajne mreže, koju čine čak 202 benzinske postaje, nude goriva koja kvalitetom nadmašuju standarde tržišta. Ekonomičnija, pouzdanija i ekološki prihvatljivija vožnja osigurana je novom generacijom visokokvalitetnih goriva Q Max, koja pruža još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulama i tehnologijom čišćenja Dual Action Technology. Uz goriva Q Max Eurosuper 95 i 100 te Q Max Eurodizel, u ponudi su još i plinske boce, autoplin i AdBlue.

Petrolova i Croduxova prodajna mjesta uvijek su dobro opskrbljena širokim asortimanom trgovačke robe, a ove sezone nude i neizostavne dodatke za uživanje i zabavu na plaži. U suradnji sa Svilanitom svoju su ponudu obogatili i ljetnim ručnicima, torbama za plažu te ruksacima. Izleti na plažu savršena su opcija za neopterećeno uživanje u ljetnim danima, a uživanje u opuštanju i rekreaciji te stvaranje uspomena s prijateljima i obitelji neprocjenjivo je. Onima koji se ove sezone žele okušati u novim ljetnim aktivnostima, Petrol i Crodux nude NES Nautic SUP dasku. Svestrana, jednostavna i stabilna daska za SUP namijenjena je početnicima, obiteljima i znalcima, a sigurno će pružiti pregršt zabave, opuštanja i uživanja.

U mreži Petrol i Crodux prodajnih mjesta, naći će se i rješenje za one koji na putu ogladne. Ledena kava i svježi sendvič lagana su i ukusna osvježenja za one koji žele uživati u kraćoj pauzi. Oni koji se pak odluče za dulji ručak, rješenje će naći u Croduxovom gastro odjelu, koji je samo u prošloj godini poslužio gotovo četvrt milijuna ukusnih i svježih jela. Jela od mesa, morski specijaliteti, , maštovite tjestenine i pizze, kremasta rižota, slasni omleti, razne salate i ukusne slastice – svježe pripremljena jela Croduxovih iskusnih kuhara zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

Svi su putnici dobro došli na 202 Petrol i Crodux lokacije diljem države, a ako se zaputite u obližnje države – Petrolove lokacije naći ćete na čak 592 prodajna mjesta u regiji. Petrol vas na putovanjima prati na 202 prodajna mjesta u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Crnoj Gori te 42 u Bosni i Hercegovini. Uzmite predah i od vožnje se odmorite na Petrol i Crodux prodajnim mjestima na kojima ćete se na putu – osjećati kao doma.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije