Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bajkerske čizme koje nose i svjetske zvijezde!

Mass
Foto: Mass
1/14
28.10.2020.
u 09:59

Nezaobilazni trend ovogodišnje jeseni predstavljaju bajkerske čizme i obuća s platformom

Ove sezone one su „must have“ na popisu novih stvari koje trebamo kupiti! Teške bajkerske čizme, odnosno one s platformom, na prvu djeluju robusno, ali zapravo je riječ o savršenoj obući za različite modne kombinacije, čak i one sofisticiranije. Možemo reći da za svaki modni stil postoje odgovarajuće bajkerske čizme. Potražite ih u Mass trgovinama i na Mass online shopu, gdje se nalazi impresivan izbor nove modne obuće. Uz klasične crne bajkerske čizme s debelim potplatom, svoj stil možete osvježiti i s bijelim ili crvenim gležnjačama u vojničkom stilu.

Sherlock Soon
Foto: Mass

Instagram i ulice modnih središta ove jeseni preplavile su influencerice i modne zvijezde koje su prepoznatljive po svom jedinstvenom i drskom stilu. I one su svoje stajlinge nadopunile bajkerskim čizmama s platformom u kojima sasvim sigurno nećete biti nezamijećeni. Hailey Baldwin ih je primjerice uskladila s poderanim trapericama i oversize jaknom u vojničkom stilu. Toj modnoj kombinaciji možete dodati još i velike zlatne okrugle naušnice i crveni ruž. Jednostavno i učinkovito!

Sherlock Soon
Foto: Mass

Bajkerske čizme s debelim potplatom idealna su obuća za opušteni izgled koji na prvu djeluje kao da se i niste pretjerano potrudili oko njega, a u stvarnosti ste ga zapravo uredili do savršenstva. Nonšalantnost, odnosno opuštenost je ono što ovim stilom želi postići svaka prava modna entuzijastica. Uz bajkerske čizme s platformom možete stvoriti mnogo modnih kombinacija. Idealno pristaju i uz suknju od tila, pletenu odjeću, a za nešto sofisticiraniji izgled predlažemo lakirane bajkerske čizme s platformom koje slobodno možete kombinirati uz kratku kožnu suknju, midi haljinu ili uz dugačku pletenu vestu. 

Up collections
Foto: Mass

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije