Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Angelina Jolie pokupila djecu, ostavila Brada Pitta i navodno seli u Europu?

brad pitt, angelina jolie
21.01.2010.
u 20:56

Angelina navodno već dulje nije sretna u braku, a nedavno je Bradu rekla kako želi otvorenu vezu. Brad se zbog toga, navodno, propio te počeo davati izjave - kako bi se rado družio s bivšom suprugom Jennifer Aniston. A ona ga je, izgleda, preboljela.

Razvode se, ne razvode se... s Angelinom Jolie i Bradom Pittom nikad se ne zna. Sada je, navodno, nakon pet godina veze, glumica spakirala stvari i napustila Brada. Tabloidi nagađaju kako će Angelina s djecom preseliti u Europu i posvojiti još jedno dijete.
- Život s Bradom za nju je pravi  pakao - rekao je obiteljski prijatelj.

Angelina navodno već dulje nije sretna u braku, a nedavno je Bradu rekla kako želi otvorenu vezu jer njoj vjernost ne znači puno i nije jamstvo za uspješan brak. Brad se zbog toga, navodno, propio te počeo davati izjave - kako bi se rado družio s bivšom suprugom Jennifer Aniston. A ona ga je, izgleda, napokon preboljela. Jen je našla pravo rame za plakanje, a Brad je zakasnio barem nekoliko godina.

Glumački par Jennifer Aniston i Gerard Butler bili su zajedno na dodjeli Zlatnog globusa u Los Angelesu. Britanski mediji prenose da su ih ulovili u kuhinji kako se ljube dok su se na pozornici dijelile filmske nagrade. Jen je zabljesnula pojavivši se u crnoj haljini s prorezom koji je otkrivao noge. A i upitno je bi li pristala biti pomajka silnoj djeci. Brad Pitt s Angelinom ima šestero djece, troje biološke: Shiloh (3), blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (1), a glumica je posvojila Madoxxa (8) iz Kambodže, Paxa (5) iz Vijetnama i Zaharu (4) iz Etiopije.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
21:16 21.01.2010.

velika vijest za Hrvatsku, nema sto!

VI
visio
07:17 22.01.2010.

ok, ok! dolazi u hrvatsku, kod mene... ja ču je tješiti... djecu ćemo dati kod bake...

Avatar GERO2
GERO2
21:56 21.01.2010.

Velika vjest za Hrvatsku nema sto&GLAVNO DA SU NAPOKON UHAPSILI Mr.POLANCECA;SLJEDECI SANADER a Mesic ce biti kad prodje 18.Veljace ako Bog da.Pa se pitam ima li koji Politicar u Hr-u kojega mozda ne treba UHAPSITI:::NNEEMMAA:Svi su sazreli za Hapsenje.To je slika Hr-a u kojoj vi a ne ja zivite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije