Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lenka udovički

Zlo koje nas je dovelo do nacizma tu je i danas. I jača

28.07.2021.
u 09:28

Kazalište Ulysses ove godine predstavlja premijeru Ionescova "Nosoroga", priče u kojoj virus zaražene ljude pretvara u životinje.

Komentara 46

PA
Pahor
10:12 28.07.2021.

Mora nekako opravdati svoje parazitiranje. Ima li boljeg nacina nego vidjeti fasiste unakoloko? Dobijes jedan od najljepsih otoka, vojni brodovi ti prebacuju publiku i opskrbljuju te, a ti samo trebas pronalaziti fasiste oko sebe. Srama ionako nemas pa je i taj problem rijesen

Avatar Apsalar
Apsalar
10:07 28.07.2021.

Evo još jedne Urše.. u leftard điru, prirodno sjedokosa i prirodno živi od naših novaca dok kokodače na otetoj imovini za vrijeme "liberalnog druga tita". A dajte si više mira... otišli ste na okupirano "ostrvo" i ne javljajte se dokk trošite naše novce crvena buržoazijo.

SV
sveznam1
10:33 28.07.2021.

o cemu ti pricas o nacizmu strasno..vidite bijele miseve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije