Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"situacija je teška"

Stan spisateljice Sanje Pilić stradao u potresu

Foto: Facebook
1/2
25.03.2020.
u 14:20

Sanja Pilić na svom je Facebooku objavila fotografije stana u centru Zagreba koji je teško oštećen u nizu potresa nakon što je na njen krov pao zid.

Naša spisateljica Sanja Pilić na Facebooku je objavila da joj je teško oštećen stan u nizu potresa koji su u nedjelju pogodili zagrebačko područje. Stradao joj je krov kada se na njega urušio zid, a stan trenutno pokušavaju sanirati majstori. 

- Moj život sada. Majstor Tihomir već satima s ekipom iznosi cigle i crijep koji je pao na moj krov. Satima. Stavit će kasnije ter papir. Nadam se da se ostali dio zida neće srušiti na krov. Statičar kaže da sam dobro prošla. Zid je mogao sravniti stan do temelja skupa sa mnom - napisala je Pilić u utorak. 

Pilić je svoje iskustvo ispričala i u emisiji Kod nas doma te je upozorila sve i da se na kućama u centru, poput njene, ne isplati raditi adaptacije ni u najboljim vremenima: "ne savjetujem adaptacije tavana nikome jer je to rupa bez dna. Ipak zahvaljujući tom stanu živim u gradu, u centru, a istina je da volim, volim centar grada. Samo je važno njegove građevine dobro konzervirati u svim smislovima i na sve načine."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije