Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u Zagrebu

Književnici Silviji Šesto u potresu je srušen stan i čeka smještaj u studentski dom

23.03.2020.
u 15:53

Stanuje na trećem katu u Hebrangovoj ulici i najgora strepnja zgrade je višetonski dimnjak koji se srušio na strop

Zagrebačkoj književnici Silviji Šesto u potresu je srušen stan i čeka smještaj u studentski dom, a do statističara je jedva došla, piše Slobodna Dalmacija.

Informaciju je objavila na svojem Facebook profilu još dok je tlo podrhtavalo, iz stana u Hebrangovoj ulici.

Stanuje na trećem katu i najgora strepnja zgrade je višetonski dimnjak koji se srušio na strop.

„Evo, čujem se i sa Sanjom Pilić ona je na ulazu broj 16, ista stvar. Ima otvorenu sobu! Srećom, ona je sišla kod mame na prvi kat pa nekako, a ja ne mogu nigdje. I ne samo to, njima su neki majstori tamo priskočili da nešto barem zakrpaju, a u našem ulazu nema nikoga tko bi nam mogao priskočiti. Svi su osamdesetogodigodišnjaci. Da nam bar netko pomogne da cigle više ne padaju. Jedna arhitektica iz zgrade nam je svima savjetovala da noćas ne spavamo na sjeveru. Spavali smo u čizmama, uslijed onog najjačeg udara jučer krevet se zajedno sa mnom pomak'o za metar“, kazala je za Slobodnu.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
berija
20:58 23.03.2020.

Prvo, što će joj statističar? Valjda statičar. Drugo, kako to da su nastradali samo glumci, pisci, komičari, pjevači? Ima li ijedan tokar, blagajnica, spremačica... netko tko se bavi korisnim poslom?

SJ
Samo ja
16:51 23.03.2020.

Nadam se da vam budu pomogli sto prije. Cuvajte se

AP
ante_pustinjak
21:40 24.03.2020.

ne daj se silvija! podrška iz beča! ami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije