Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krimić

Poirot u obračunu s čovjekom za kojeg je ubojstvo umjetnost

'agata_nnn_kul_110713'
''
13.07.2013.
u 15:57

Na svim kioscima (po cijeni od 39,90 kuna) dostupan je triler "Karte na stol", a slijede: Ubojstvo u Mezopotamiji (15. srpnja), Leš u biblioteci (22. srpnja) te Otrovno pero (29. srpnja)

Nakon svjetskog uspjeha Stiega Larssona i njegove Millennium trilogije, gotovo da nema mjeseca u kalendaru u kojem svijet ne pokušava otkriti novog majstora krimića. No, pravi ljubitelji tog žanra uporno se i vjerno vraćaju djelima Agathe Christie te tvrde da još nitko nije nadmašio kraljicu trilera niti smislio bolji lik od njezina ekscentričnog Herculesa Poirota. Na svim kioscima (po cijeni od 39,90 kuna) dostupan je triler \"Karte na stol\".

Hercules Poirot se ovaj put mora obračunati s razmetljivim gospodinom Shaitaneom koji tvrdi da je ubojstvo umjetnost. Večer koja počinje partijom bridža tako će se pretvoriti u nešto mnogo uzbudljivije i opasnije, u romanu koji je Daily Mail proglasio najboljim u karijeri Agathe Christie.

Nakon tog romana u istoj će zbirci biti objavljeno: Ubojstvo u Mezopotamiji (15. srpnja), Leš u biblioteci (22. srpnja) te Otrovno pero (29. srpnja).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije