Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 x 2 ULAZNICE

Osvojite ulaznice za predstavu Huddersfield u Zagrebačkom kazalištu mladih!

Huddersfield
Foto: Promo
1/7
20.11.2018.
u 16:00

Večernji list poklanja 10 x 2 ulaznice za novu hit-predstavu melankolična predznaka

Uglješa Šajtinac (Zrenjanin, 1971.), koji se ubraja među najvažnije suvremene srbijanske dramske pisce, dobitnik je brojnih nagrada, među kojima su Europska nagrada za književnost 2014. te Sterijina nagrada 2005. za dramu Huddersfield. Ta je drama postavljena i u Jugoslavenskom dramskom pozorištu te je tijekom desetogodišnjeg izvođenja stekla kultni status, a po njoj je snimljen istoimeni višestruko nagrađivani film.

Foto: Promo

Huddersfield donosi mračnu, duhovitu i veoma potresnu priču o generaciji tridesetogodišnjaka, ljudi koji na prijelazu u novi milenij teško iza sebe ostavljaju posljedice rata, a pred sobom ne vide baš nikakvu naznaku bolje budućnosti. U takvim okolnostima i u vremenu potpune rasprodaje moralnih i materijalnih vrijednosti čak se i kišovito yorkshirsko predgrađe čini obećanom zemljom.

Glume: Dado Ćosić, Mateo Videk, Adrian Pezdirc, Robert Budak, Damir Šaban, Tina Orlandini, Filip Nola.

Večernji list za svoje je čitatelje osigurao 10 x 2 ulaznice za predstavu Huddersfield u srijedu 21. studenoga i četvrtak 22. studenoga. Osim ulaznicama, svakog dobitnika nagrađujemo i kazališnom knjižicom „Huddersfield“  s bookmarkom ZKM-a!

Dobitnike za predstavu 21. studenog objaviti ćemo sutra do 15h!
Dobitnike za predstavu 22. studenog objaviti ćemo u četvrtak do 15h!

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije