Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dominik Sedlar

Moj otac Jakov Sedlar je neizlječivi patriot i mržnja koju iskazuju prema njemu mi je neshvatljiva

24.05.2022.
u 23:15

”U New York sam došao u školu s jedanaest godina i od tada tamo uglavnom provodim najviše vremena, ali tata me već i prije, dok mi je bilo šest godina, vodio u Ameriku, koja me očarala i od tada me najviše zanima. Više se osjećam kao Amerikanac nego kao Hrvat jer me Amerika oblikovala”, kaže Sedlar

Komentara 25

Avatar Cantor
Cantor
04:39 25.05.2022.

Svi koji su bili istinski Hrvatski patrioti su se ovdje mnogo patili, bili su konstantno napadani a mnogi su na kraju i bijedno skončali. Ovdje su uvijek bolje uspjevale ulizice, cinkaroši, izdajnici, neradnici, dupelisci, zavidnici, obični glupani, primitivci i kojekakav moralni i ljudski klatež. Mora da je to nešto u vodi ili zraku....

Avatar javorko
javorko
10:45 25.05.2022.

domoljub je onaj koji placa poreze ne unistava drzavu i postuje ju..i ne mora biti ni hrvat ni katolik

SE
Serdar222
12:48 25.05.2022.

Neki ovdje miješaju patriotizam i umjetničke dosege J. Sedlara, nitko prvo ne poriče ali kao umjetnik - režiser je neuspješan, snima negledljive uratke, sinu savjet, neka ti ne bude umjetnički uzor jer nećeš daleko stići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?