Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Jurica Pađen i grupa Aerodrom u Vintage Industrial Baru

Jurica Pađen i grupa Aerodom
arhiva VL
15.04.2013.
u 15:17

Koncert je zakazan za četvrtak 18. travja u 22 sata u Vintage Industrial Baru. Ulaz na koncert je 20 kuna

Jurica Pađen je svakako jedan od najagilnijih gitarista na području regije. Svoj pečat ostavio je na tridesetak  albuma raznih izvođača. Karijeru je startao u \'Grupi 220\' koja se kasnije transformirala u Parni valjak i s kojom je ostao tri godine.

S Aerodromom je na glazbeni put krenuo 1978., a do 1986. zajedno su objavili pet albuma i slovili za jedan od najpopularnijih rock sastava tog doba. Njihove najveće uspješnice su \"Stavi pravu stvar\", \"Obična ljubavna pjesma\", \"Digni me visoko\", \"24 sata\" i \"Fratello\". Prošle godine, Jurica Pađen i Aerodrom objavili su novi album \'Taktika noja\'.

Njihov koncert je zakazan za četvrtak 18. travja u  22 sata u Vintage Industrial Baru. Ulaz na koncert je 20 kuna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije