Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERLIBER

Danijela Trbović, Goran Bogdan... predstavljaju biblioteku Lumen

danijela trbović
pixsell
08.11.2011.
u 12:47

Ivica Prtenjača vodi promociju te poznate goste ispituje o knjigama u četvrtak 10. studenog u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu

Promocija biblioteke Lumen (Školska knjiga) na Interliberu održat će se u četvrtak 10. studenog u 18 sati u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu, a knjige će predstaviti poznati gosti – voditeljice i glumci.

Daniela Trbović predstavit će knjigu Emme Donaghue  "Soba", svjetsku uspješnicu prevedenu na četrdesetak jezika. Knjiga je ujedno i nominirana za knjigu godine 2010., u užem izboru za nagradu Man Booker, a The New York Times ju je svrstao među pet najboljih romana 2010.

Ida Prester predstavit će "Imperfekcioniste" Toma Rachmana, roman koji prati  živote reportera i urednika u uredništvu jednih engleskih novina u Rimu. U vremenu dok novine gube bitku s internetom, ova se ekipa lavovski bori za svoj list, a njihovi se životi pretvaraju u pakao.

Lana Gojak predstavit će najočekivaniju knjigu godine, veliki svjetski futuristički hit "Prijelaz" Justina Cronina. Radnja se događa nakon kataklizme izazvane ljudskom rukom, no život na Zemlji se nastavlja... Napeta pustolovna ujedno je i saga o snazi ljudskog duha suočenog s opasnostima nezamislivih razmjera, o hrabrosti ljudskog srca i o borbi za opstanak. Redatelj Ridley Scott kupio je prava za filmsku adaptaciju romana.

 Goran Bogdan predstavit će knjigu "Supertužna istinita ljubavna priča" autora Garyja Shteyngarta, satiru o modernom (konzumerističkom i visokotehnološkom) društvu.

 Ivica Prtenjača vodi promociju te poznate goste ispituje o knjigama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije