Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavljena reizdanja

Četiri godine prošlo je od odlaska legendarnog Princea

Foto: wiki
30.04.2020.
u 11:19

Nova reizdanja Princeovih albuma najavljena su za 29. svibnja.

Na dan 21. travnja svijet se prisjećao legendarnog Princea koji je preminuo na taj datum. The Prince Estate u partnerstvu s Legacy Recordings najavio je nova reizdanja Princea planirana za 29. svibnja.

Reizdanja uključuju studijske albume “The Rainbow Children” (2001.), “One Nite Alone…”, te prve službene live albume nastale na turneji između ta dva albuma. Četverostruki LP set “One Nite Alone…Live!” i dvostruki LP “One Nite Alone: The Aftershow…It Ain’t Over!” prvi će put biti objavljeni na ograničenoj nakladi ljubičastog vinila. “The Rainbow Children” bit će dostupan na CD-u prvi put nakon više desetaka godina, baš kao i na limitiranom dvostrukom LP-u. Prvi put bit će dostupna i kolekcija od 5 CD-ova - “Up All Nite With Prince: The One Nite Alone Collection”, uz knjižicu od 48 stranica, a izdanje uključuje i bonus DVD “Prince Live at The Aladdin Las Vegas”. Koncertne nastupe Princea možete gledati na njegovu YouTube kanalu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MichelleOU98
MichelleOU98
23:20 04.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

Avatar NancyUI75
NancyUI75
23:05 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije