Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ida Prester

Za vrijeme najdužeg policijskog sata snimila pjesmu o ljubavnicima u karanteni

Foto: Screenshot
29.04.2020.
u 10:42

Ida Prester za vrijeme je policijskog sata koji je u Srbiji trajao 84 sata snimila videospot za pjesmu "Dodir".

U vrijeme najdužeg policijskog sata u Srbiji koji je trajao čak 84 sata, Ida Prester snimila je novi videospot za pjesmu "Dodir". Posvetila ju je svim tajnim ljubavnicima u vrijeme karantene, a aranžman pjesme napravio je mladi zagrebački glazbeni duo Pocket Palma

"Pjesma i video nastali su kod mene doma, tokom par noći samoće u policijskom času. Još jedan takav vikend je pred nama.. slušajte, mislim da će vam bili lijepo. Htjela sam prikazati tu današnju online komunikaciju u raznim varijantama. Ljubavnici 'žive' preko poziva i poruka: uživaju u romantičnim večerama, plešu, slave rođendane, čitaju isječke iz omiljenih knjiga... ali ništa ne može zamijeniti fizički dodir koji nam toliko nedostaje" rekla je Prester. 

Pjesma "Dodir" treći je singl koji je Ida izbacila kao najavu svog prvog solo albuma koji nam stiže kasnije ove godine. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NancyUI75
NancyUI75
23:11 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

JG
jozagulikoza.guli
12:12 29.04.2020.

Kliknuo sam na članak da bih vidio kakav "polocijski sat". Kadli, u Srbiji. Na stranu viralni hit wannabe starleta da se "udaju u Beogad" No, čemu vaša općinjenost tim individuama?

ZV
zvezdomor
12:06 29.04.2020.

samo se ti dodiruj s čarapanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije